Grill elektryczny na każdą pogodę
Soczyste steki, pikantne skrzydełka, pyszne szaszłyki czy karkówki przyprawione liśćmi laurowymi, goździkami, papryką i czosnkiem - to tylko niektóre potrawy, którymi możemy się rozkoszować w trakcie grillowej uczty.
Klasycznie czy nowocześnie?
Pieczenie nad ogniskiem od lat zastępujemy wykorzystaniem powszechnie dostępnych grilli, na których przyrządzać można praktycznie wszystko: ryby, wędliny i mięsa, warzywa czy owoce. Wybór odpowiedniego sprzętu ułatwia grillowanie i pozwala rozkoszować się aromatycznymi potrawami. Najlepiej skorzystać z przenośnych urządzeń tego typu - na rynku dostępne są węglowe, gazowe i elektryczne grille. Pierwsze z wymienionych stanowią idealne rozwiązanie dla tradycjonalistów i miłośników klasycznego grillowania, jednakże związanego z przyrządzaniem mniej wyrafinowanych dań. Grille gazowe są przeznaczone dla osób, które chcą szybko i sprawnie rozpocząć i zarazem zakończyć grillowanie. Ze względu na swoje możliwości, charakteryzują się wysoką ceną, więc polecane są osobom wymagającym, grillującym regularnie. Grille elektryczne zapewniają szybkie, czyste i bardzo łatwe grillowanie - bez dymu i ognia. Można z nich korzystać zarówno w domu, jak i w ogrodzie.
Grill elektryczny FA 5330 na każdą pogodę
W sezonie wiosenno-letnim okazji do przygotowania grillowej uczty na świeżym powietrzu nie brakuje. Zdarza się jednak, że pogoda nie dopisuje. Grill elektryczny marki first Austria stanowi odpowiednie rozwiązanie dla osób, które chcą się uniezależnić od kapryśnej pogody. Urządzenie posiada dwie dwustronne płyty grzejne o płaskiej i grillowej powierzchni, pokryte dodatkowo powłoką zapobiegającą przywieraniu. Takie rozwiązanie pozwala na wielofunkcyjne zastosowanie: do podgrzewania, grillowania i smażenia. Rowkowana powierzchnia umożliwia np. opiekanie mięs czy tostów, a gładka smażenie np. jaj. Grill elektryczny FA 5100 daje w ten sposób możliwość eksperymentowania z niektórymi przepisami. Dzięki temu grillowanie nie będzie się kojarzyć tylko i wyłącznie z „wrzuceniem czegoś na ruszt”. Pozwoli rozkoszować się pysznymi specjałami, kuszącymi zapachem, któremu trudno się oprzeć.
Komentarze
Tagi
Czytaj też…
Czytaj na forum
- Praca za granicą - jak ją znaleźć Liczba postów: 80 Grupa: Ciekawe pom... jak nie wiesz jak sie za to zabrac samodzielnie i wolisz uniknac zbednych problemow to jednak lepiej sie skontatowac od razu z agencja Mondi https://mondi.pl/.....
- Komfortowa jadalnia w małym mieszkaniu Liczba postów: 16 Grupa: Wnętrza Szanowni Państwo, Dobrą alternatywą dla tynków dekoracyjnych, betonu architektonicznego, tapet czy kamieni są płytki klinkierowe. King Klinker https://kingklink...
- Biuro księgowe w Warszawie Liczba postów: 11 Grupa: Porady i op... Samodzielne prowadzenie księgowości w e-commerce może być korzystne finansowo, ale wiąże się z ryzykiem popełnienia błędów. Wymaga to znajomości zasad podatkowy...
- Wieszaki na ręczniki Liczba postów: 14 Grupa: Najnowsze t... Ja tam specjalnie nie kombinuję. Wziąłem najzwyklejsze wieszaki z przyssawkami, bodaj 5 na jednym kiju. Jakiejś marki no-name, kompletnie nie pamiętam. To wszys...
- Meble laboratoryjne Liczba postów: 58 Grupa: Porady i op... Przechowywanie próbek biologicznych w temperaturach ultra-niskich wymaga specjalistycznych zamrażarek, które gwarantują stabilność warunków nawet przy -86˚C. Te...