Konto usunięte praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: trojacz praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Garbacz praktykant |
|
| |
Gość: marian33 praktykant |
Też szukam dobrego dystrybutora drzwi i mam na oku firmę z Kalisza, nazywają się Dako-Kalisz drzwi podobno mają dobre, ale wiadomo lepiej sprawdzić u innych dostawców. |
| |
Gość: mateusz24 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Aldek007 praktykant |
|
| |
offline mazwoj fachowiec
|
mateusz24 - tanie drewniane to sobie kupisz drzwi sosnowe w
markecie. I zaręczam Cię, że za rok będzie się tak
wkurzał, że wywaliłeś kasę w błoto. |
| |
offline Riften praktykant
|
U siebie mam szklane drzwi. Sprawdzają się, łatwo się je czyści, a do tego nie gryzą się z wystrojem mieszkania tak, jakbym robiły to drewniane. Zleciłem ich zrobienie tej firmie http://line-glass.pl/drzwi-szklane/. |
| |
offline mazwoj fachowiec
|
Czy drzwi gryzą się z wystrojem czy nie, to już jest
kwestia indywidualna. Szklane drzwi czyści się od strony
gładkiej bardzo przyjemnie - jak normalne szkło. Od strony
ze wzorem (matowej) jest już trochę gorzej. Trzeba więcej
przyłożyć się do tego aby nie było smug na wzorach, bo
na części szorstkiej powstają bardzo łatwo. |
| |
offline Zbydrew.pl inżynier
|
|
|
Drzwi wewnętrzne - Poznań
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
- Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....
- drzwi do mieszkania Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Ciekawa rzecz mnie ostatnio spotkała patrząc pod katem w/w tematu ze zdalnym dostępem lub kontrolą dostępu. Dostałem zamówienie na 5 sztuk drzwi z Wikędu do 5 d...
- Montaż okien Liczba postów: 90 Grupa: Montujemy o... W kwestii dobrych i solidnych, wytrzymałych okien wysokiej jakości, to warto zwrócić uwagę także na nasze kolekcje które znajdziecie na ODB.com.pl w razie pyta...
- Drzwi balkonowe przesuwane? Liczba postów: 42 Grupa: Montujemy o... Jeśli system podnoszono-przesuwny, to w grę wchodzi tylko Schuco LivIngSlide. Skrzydła poruszają się lekko i niemal bezgłośnie, a system uszczelek zapewnia maks...