Konto usunięte praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: trojacz praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Garbacz praktykant |
|
| |
Gość: marian33 praktykant |
Też szukam dobrego dystrybutora drzwi i mam na oku firmę z Kalisza, nazywają się Dako-Kalisz drzwi podobno mają dobre, ale wiadomo lepiej sprawdzić u innych dostawców. |
| |
Gość: mateusz24 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Aldek007 praktykant |
|
| |
offline mazwoj fachowiec
|
mateusz24 - tanie drewniane to sobie kupisz drzwi sosnowe w
markecie. I zaręczam Cię, że za rok będzie się tak
wkurzał, że wywaliłeś kasę w błoto. |
| |
offline Riften praktykant
|
U siebie mam szklane drzwi. Sprawdzają się, łatwo się je czyści, a do tego nie gryzą się z wystrojem mieszkania tak, jakbym robiły to drewniane. Zleciłem ich zrobienie tej firmie http://line-glass.pl/drzwi-szklane/. |
| |
offline mazwoj fachowiec
|
Czy drzwi gryzą się z wystrojem czy nie, to już jest
kwestia indywidualna. Szklane drzwi czyści się od strony
gładkiej bardzo przyjemnie - jak normalne szkło. Od strony
ze wzorem (matowej) jest już trochę gorzej. Trzeba więcej
przyłożyć się do tego aby nie było smug na wzorach, bo
na części szorstkiej powstają bardzo łatwo. |
| |
offline Zbydrew.pl inżynier
|
|
|
Drzwi wewnętrzne - Poznań
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- Drzwi balkonowe przesuwane? Liczba postów: 44 Grupa: Montujemy o... Sprzedawca okien odradził mi skrzydło otwierane (nie rozsuwane) większe niż 90cm. Robią max do 100cm,ale nie poleca bo jest ciężkie. U mnie będzie zwykle rozsuw...
- Jakie okna wybrać? Liczba postów: 892 Grupa: Montujemy o... Pomyśl o umieszczeniu tam tego - https://krakowrolety.pl/plisy-prostokatn e.html. Obstawiam, że to optymalne rozwiązanie, które po prostu się sprawdzi, przy czym...
- drzwi stalowe czy drewniane Liczba postów: 495 Grupa: Montujemy o... Użytkownik Gość: Karol87 napisał: zdecydowanie drzwi stalowe! my mamy supertherm 90 i to była super zmiana. Drzwi bardzo dobrze trzymają ciepło i wyglądają supe...
- drzwi do mieszkania Liczba postów: 26 Grupa: Montujemy o... Do mieszkania takie KMT 75-ki to jest już maszyna. I to konkretna. Takie drzwi to śmiało lecą jako wejściowe do domu, a nie wejściowe do mieszkania. Choć sam mo...
- dobre drzwi wewnętrzne Liczba postów: 113 Grupa: Montujemy o... Można szybciej i taniej - np. używając ościeżnicy nakładkowej i nowego pełnowymiarowego skrzydła. Można kupić jakieś no-name z płyty meblowej na allego ale więk...