Sam na potrzeby niewielkiej hali do produkcji stolarskiej i magazynu zastosowałem posadzki polimerowe. Oczywiście do zastosowań wnętrzarskich takie przemysłowe i najwyższej jakości posadzki z katalogu megachemie.com zastosować można bez problemu. Ilość wersji kolorystycznych i fakturowych jest tak duża, że można pokusić się o ciekawą i niepowtarzalną aranżację.
Stron: 16 ▾ ◂◂ ◂ 2 3 4 5 6 ▸ ▸▸
offline mrnorth praktykant
|
|
Ten post był edytowany przez mrnorth dnia: 3 kwietnia 2013, 18:40 | |
| |
Reklamy Google | |
Gość: hana_h praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline adagio1231 doświadczony
|
Deski na taras zamówiłem z Warszawy - Taras Studio. Dodatkowo mają oni w swojej ofercie różne środki pielęgnacyjne, a na stronie pokazane jak wykonać taras :) - więcej tu |
| |
offline markus praktykant
|
nasi zagraniczni znajomi mają niemal całe mieszkanie w posadzce epoksydowej. po wizycie u nich z zona zachorowalismy na takie, musielismy je miec. z racjo dosc wysokiej ceny, jednak calkowicie adekwatnej do jakosci i trwalosci podlogi, zdecydowalismy sie na posadzki poliuretanowe (bo w ich przypadku można zamontować ogrzewanie podłogowe) w kuchni, przedpokoju i sypialni. podłogę zrobiła nam firma Smart Floor Design polecam. fachowo, terminowo, na czas, zero problwmów i dobre podejscie do klienta - odpowiedziali na wszystkie pytania i watpliwosci. jesli jestescie z Warszawy albo mazowieckiego polecam serdecznie |
| |
offline kama_ruda praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline markus praktykant
|
|
| |
offline mogilany fachowiec
|
Wiecie, że ogrzewanie podłogowe to bardzo fajna sprawa. Mam ogrzewanie podłogowe elekrtryczne (drut oporowy) pod kaflami w łazience i kuchni. Instalowałam raczej po to by było ciepło w stopy, ale w efekcie w tych pomieszczeniach odczuwalnie podnosi się temperatura. Polecam. A ogrzewanie montował mi Pan Sławomir Jaskulski . Zobacz ofertę ogrzewania podłogowego |
Ten post był edytowany przez mogilany dnia: 7 maja 2013, 19:00 | |
| |
Konto usunięte praktykant |
Na początku lata będę robić ogrzewanie podłogowe w łazience. Słyszałam od różnych użytkowników instalacji, że praktycznie się to kalkuluje. Instalacje wykona mi firma P.U.H.P. EKO-TECH Sławomir Jaskulski. Co o tym wszystkim myślicie? |
| |
offline jozek.l majster
|
Jeśli chodzi o hydraulika to polecam Pana Sławomira Jaskulskiego. Jego oferta usług jest naprawdę bardzo bogata. Ja skorzystałem z jego usług i muszę uczciwie przyznać, że jest to facet godny polecenia, nie mam się do czego przyczepić Więcej możecie doczytać na jego stronie usługi hydrauliczne |
| |
offline nutia praktykant
|
Ja z ogrzewania podłogowego jestem bardzo zadowolona. Robiłam je w tamtym roku i w zimie sprawdziło się w 100 %. Fabryka Ciepła Dariusz Kosieradzki zrobił mi całą instalację. bardzo solidna firma http://www.hydraulicy.warszawa.pl/ |
|
Stron: 16 ▾ ◂◂ ◂ 2 3 4 5 6 ▸ ▸▸