A może inaczej? OKiennice

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

25 czerwca 2008, 12:45

Zgadzam sie: good 0 bad

Znalazłem artykuł o okiennicach i ich zautomatyzowaniu http://www.e-mieszkanie.pl/okna_i_drzwi,3409.htm

Okazuje się, że Faac robi też takie rzeczy

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 lipca 2008, 15:29

No faac robi takie rzeczy i to robi dobrze ja mam u siebie cos takiego założone od dłuzszego czasu i sprawuje sie świetnie tym barziej że to rozwiązanie jest bardzo wygodne tylko pstrykne i mam zamkniete albo otwarte.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 sierpnia 2008, 17:46

No zdecydowałem się na to rozwiązanie bardzo wygodne a napędy solidnie wykonane. Polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 sierpnia 2008, 14:19

No to super zobaczysz bedziesz zadowolony napedy są super ogólnie takie połączenie jest bardzo wygodne.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 sierpnia 2008, 16:15

Nie bede tylko jestem już mam wszystko założone i sprawdza się świetnie bardzo funcjonalnie i wygodnie jest z tym napedami super rzecz.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 sierpnia 2008, 17:40

Ah no tak nie zauwazyłem że masz juz załozone no ogólnie to dobrze ze jesteś zadowolony ale w sumie mnie to nie diziw bo rozwiazanie jest swietne a napedziki pierwsza klasa.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 sierpnia 2008, 15:48

No tak naprade wygodne rozwiązanie z tym napedem ja jestem z niego zadowolony.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 sierpnia 2008, 12:34

Jak dla mnie to ze bedziesz zadowolony było pewne duzo wcześniej sqam kożystam więc wiem jak jest to wygodne rozwiązanie z tymi napędami faac.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 września 2008, 15:51

Sprawdza sie to rozwiazanie bardzo zadowolony jestem po tym czasie od kiedy mam je załozone.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 września 2008, 12:41

A czy moglibyście mi powiedzieć czy warto w to zainwestować bo to kilkaset złotych i mam trochę wątpliwości jeszcze czy zakładać cos takiego i był bym wdzieczny za odpowiedzi.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19417 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 345

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >