offline horusltd praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość praktykant |
Myślę, że to dość kreatywny pomysł, dla mnie adaptacja kontenerów jest jak najbardziej ok. Nie wiem czy zdecydowalabym się na mieszkanie tego typu ale np. na jakieś przenośne biuro gdzie trzeba część pracowników przenieść do innej miejscowości np. na czas jakiś prac, to pomysł jest jak najbardziej ok. Jeśli chodzi o wytrzymałość to myślę, że dobre kilka lat :) A co do opłacalności hmmm... patrząc z mojego punktu widzenia uważam, że jest dość opłacalne |
| |
Reklamy Google | |
offline widar fachowiec
|
|
| |
offline m4rekkk doświadczony
|
|
| |
offline Bronz majster
|
Czy ciepło? Przecież jak ta blacha się w lecie nagrzeje to tam w środku jest piekarnik a nie ciepło :) Nie ma to jednak jak dobrze zaprojektowany i zbudowany dom. Najlepiej z wykorzystaniem najnowszych energooszczędnych technologii i materiałów budowlanych. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: fewfwe praktykant |
Na jakis czas mogloby to zdac egzamin, nie jest ciezko wynająć taki kontener np. www.kontener-serwis.pl ale na dluzsza mete to raczej ciezki orzech do zgryzienia, nei chciałbym próbować… |
| |
offline enerbau.pl fachowiec
|
|
| |
Gość: casus praktykant |
jakoś to do mnie nie przemawia... To już jakimś takim bardziej ludzkim rozwiązaniem wydaje mi sie przyczepa kempingowa jak np taka z www.boufen.pl, chociaz tutaj jeszcze pozostaje kwestia ogrzania w zime |
| |
offline enerbau.pl fachowiec
|
|
| |
Gość: mikolkkk praktykant |
|
|
Adaptacja kontenerów - co o tym sądzicie?
«
Powrót do grupy: Innowacje w budownictwie
Ostatnio na forum
- Budowa hali Liczba postów: 244 Grupa: Innowacje w... Polecam również namioty od https://partiez.pl/
- Garaż w mieszkaniu Liczba postów: 13 Grupa: Innowacje w... Szukasz trwałego i funkcjonalnego garażu, który przetrwa lata i doskonale zabezpieczy pojazd, czy sprzęt i akcesoria ogrodowe? Sprawdź Garaże Pająk to producent...
- poradnik dla budujących i nie tylko Liczba postów: 9 Grupa: Innowacje w... Czy wiecie jak przygotować posiłki bez glutenu? Jeżeli szukacie sprawdzonego portalu informacyjnego, to polecam Wam sprawdzić stronę https://wiedzaodpodstaw.pl....
- Jaka brama garażowa? Liczba postów: 148 Grupa: Innowacje w... Warto zainwestować w dobrej jakości bramę garażową, która będzie solidnie wykonana, ciepła i jednocześnie pasowała do aranżacji. Dlatego też stojąc przed wybore...
- Nowoczesne budownictwo?] Liczba postów: 66 Grupa: Innowacje w... W budownictwie często spotykamy się z problemem słabonośnych gruntów, które mogą utrudniać budowę tuneli, mostów czy wiaduktów. Jednym z najskuteczniejszych spo...