offline darful majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Kapitan kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: treg praktykant |
Solidne zamki produkuje firma firmakowal.pl Często zdarza mi się u nich zamawiać produkty dla mojej firmy. Oferują sprzedaż hurtową, co oznacza, że możemy kupić ich produkty po jeszcze niższej cenie niż w zwykłym sklepie |
| |
Gość: treg praktykant |
Zależy ile tych zamków potrzeba. Ja z racji prowadzenia firmy zamawiam zamki i zawiasy w ilościach hurtowych na firmakowal.pl Taniej nie da się zamówić. Jeżeli ktoś zastanawia się, gdzie zamawiać zamki i inne akcesoria do drzwi to polecam |
| |
offline mazwoj fachowiec
|
Tylko należy zadać sobie pytanie co mamy wszyscy na myśli
pod pojęciem "akcesoria drzwiowe"? |
| |
Reklamy Google | |
offline theme fachowiec
|
Akcesoriów w tym ujęciu znajdziesz znacznie więcej. Z
tego co wiem, to zajmujesz się drzwiami wewnętrznymi w
głównej mierze. Stąd pozwolę sobie dopowiedzieć kilka
rzeczy z drugiej strony medalu, czyli patrząc pod katem
drzwi zewnętrznych. |
| |
Gość: ludwis praktykant |
Zerknijcie sobie koniecznie tutaj https://samozamykacze.eu/pl/c/DICTATOR/96 . Są tam bowiem dostępne samozamykacze dla wymagających. Sprawdzają się znakomicie. Ich jakość jest naprawdę wysoka. Warto się u nich zaopatrywać. |
| |
offline mazwoj fachowiec
|
Właśnie, samozamykacze też występują w akcesoriach do
drzwi. Tylko dodaj, że nie do każdych drzwi można je
montować. Niektóre wymagają wzmocnienia już na etapie
produkcji. Im cięższe skrzydło tym większe musi być
wzmocnienie. Przykładowo dla drzwi z wypełnieniem z pianki
poliuretanowej z ramą drewnianą potrzebne jest wzmocnienie
w skrzydle w postaci grubszej ramy w miejscu montażu
samozamykacza, tak aby wszystkie śruby trzymały się
drewna, a nie wisiały w piance. To nie miałoby sensu. |
| |
offline darful majster
|
|
| |
offline theme fachowiec
|
|
|
Akcesoria do drzwi
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
- Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
- Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
- JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
- Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....