offline darful majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Kapitan kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: treg praktykant |
Solidne zamki produkuje firma firmakowal.pl Często zdarza mi się u nich zamawiać produkty dla mojej firmy. Oferują sprzedaż hurtową, co oznacza, że możemy kupić ich produkty po jeszcze niższej cenie niż w zwykłym sklepie |
| |
Gość: treg praktykant |
Zależy ile tych zamków potrzeba. Ja z racji prowadzenia firmy zamawiam zamki i zawiasy w ilościach hurtowych na firmakowal.pl Taniej nie da się zamówić. Jeżeli ktoś zastanawia się, gdzie zamawiać zamki i inne akcesoria do drzwi to polecam |
| |
offline mazwoj fachowiec
|
Tylko należy zadać sobie pytanie co mamy wszyscy na myśli
pod pojęciem "akcesoria drzwiowe"? |
| |
Reklamy Google | |
offline theme fachowiec
|
Akcesoriów w tym ujęciu znajdziesz znacznie więcej. Z
tego co wiem, to zajmujesz się drzwiami wewnętrznymi w
głównej mierze. Stąd pozwolę sobie dopowiedzieć kilka
rzeczy z drugiej strony medalu, czyli patrząc pod katem
drzwi zewnętrznych. |
| |
Gość: ludwis praktykant |
Zerknijcie sobie koniecznie tutaj https://samozamykacze.eu/pl/c/DICTATOR/96 . Są tam bowiem dostępne samozamykacze dla wymagających. Sprawdzają się znakomicie. Ich jakość jest naprawdę wysoka. Warto się u nich zaopatrywać. |
| |
offline mazwoj fachowiec
|
Właśnie, samozamykacze też występują w akcesoriach do
drzwi. Tylko dodaj, że nie do każdych drzwi można je
montować. Niektóre wymagają wzmocnienia już na etapie
produkcji. Im cięższe skrzydło tym większe musi być
wzmocnienie. Przykładowo dla drzwi z wypełnieniem z pianki
poliuretanowej z ramą drewnianą potrzebne jest wzmocnienie
w skrzydle w postaci grubszej ramy w miejscu montażu
samozamykacza, tak aby wszystkie śruby trzymały się
drewna, a nie wisiały w piance. To nie miałoby sensu. |
| |
offline darful majster
|
|
| |
offline theme fachowiec
|
|
|
Akcesoria do drzwi
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- Jakiego producenta rolet polecacie Liczba postów: 6 Grupa: Montujemy o... Rolety rzymskie duo są idealnym rozwiązaniem do pomieszczeń, gdzie potrzebna jest zarówno ochrona przed słońcem, jak i zachowanie prywatności. Dzięki swojej pod...
- Montaż okien Liczba postów: 96 Grupa: Montujemy o... Szukasz idealnego rozwiązania do swojego wnętrza? Nasze plisy okienne na wymiar to doskonały wybór! Oferujemy produkty o wysokiej jakości w konkurencyjnych cena...
- Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 8 Grupa: Montujemy o... Czy sa tutaj osoby, które zastanawiają się nad zapisaniem na kursy prawa jazdy? Na stronie https://osk-tempo.pl/d/ znajdziecie ofertę nowoczesnej i profesjonaln...
- które okna wybrać Liczba postów: 143 Grupa: Montujemy o... W dzisiejszych czasach chyba najważniejszym aspektem przy wyborze okien jest energooszczędność. Dlatego my postawiliśmy na znakomicie izolowane okna Schuco Livi...
- jakie drzwi? Liczba postów: 629 Grupa: Montujemy o... Stolarka drzwiowa to kluczowy element aranżacji wnętrz, który wpływa na komfort i estetykę użytkowania pomieszczeń. W Warszawie ciekawe rozwiązania w tym zakres...