offline darful majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Kapitan kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: treg praktykant |
Solidne zamki produkuje firma firmakowal.pl Często zdarza mi się u nich zamawiać produkty dla mojej firmy. Oferują sprzedaż hurtową, co oznacza, że możemy kupić ich produkty po jeszcze niższej cenie niż w zwykłym sklepie |
| |
Gość: treg praktykant |
Zależy ile tych zamków potrzeba. Ja z racji prowadzenia firmy zamawiam zamki i zawiasy w ilościach hurtowych na firmakowal.pl Taniej nie da się zamówić. Jeżeli ktoś zastanawia się, gdzie zamawiać zamki i inne akcesoria do drzwi to polecam |
| |
offline mazwoj fachowiec
|
Tylko należy zadać sobie pytanie co mamy wszyscy na myśli
pod pojęciem "akcesoria drzwiowe"? |
| |
Reklamy Google | |
offline theme fachowiec
|
Akcesoriów w tym ujęciu znajdziesz znacznie więcej. Z
tego co wiem, to zajmujesz się drzwiami wewnętrznymi w
głównej mierze. Stąd pozwolę sobie dopowiedzieć kilka
rzeczy z drugiej strony medalu, czyli patrząc pod katem
drzwi zewnętrznych. |
| |
Gość: ludwis praktykant |
Zerknijcie sobie koniecznie tutaj https://samozamykacze.eu/pl/c/DICTATOR/96 . Są tam bowiem dostępne samozamykacze dla wymagających. Sprawdzają się znakomicie. Ich jakość jest naprawdę wysoka. Warto się u nich zaopatrywać. |
| |
offline mazwoj fachowiec
|
Właśnie, samozamykacze też występują w akcesoriach do
drzwi. Tylko dodaj, że nie do każdych drzwi można je
montować. Niektóre wymagają wzmocnienia już na etapie
produkcji. Im cięższe skrzydło tym większe musi być
wzmocnienie. Przykładowo dla drzwi z wypełnieniem z pianki
poliuretanowej z ramą drewnianą potrzebne jest wzmocnienie
w skrzydle w postaci grubszej ramy w miejscu montażu
samozamykacza, tak aby wszystkie śruby trzymały się
drewna, a nie wisiały w piance. To nie miałoby sensu. |
| |
offline darful majster
|
|
| |
offline theme fachowiec
|
|
|
Akcesoria do drzwi
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- Czy winda towarowa w firmie to dobry pomysł? Liczba postów: 4 Grupa: Montujemy o... Natomiast szukając firmy, która oferuje niezawodne windy i dźwigi, koniecznie sprawdź ofertę https://www.windy-raczkowski.pl/. Mają ogromne doświadczenie w inst...
- Drzwi balkonowe przesuwane? Liczba postów: 44 Grupa: Montujemy o... Sprzedawca okien odradził mi skrzydło otwierane (nie rozsuwane) większe niż 90cm. Robią max do 100cm,ale nie poleca bo jest ciężkie. U mnie będzie zwykle rozsuw...
- Jakie okna wybrać? Liczba postów: 892 Grupa: Montujemy o... Pomyśl o umieszczeniu tam tego - https://krakowrolety.pl/plisy-prostokatn e.html. Obstawiam, że to optymalne rozwiązanie, które po prostu się sprawdzi, przy czym...
- drzwi stalowe czy drewniane Liczba postów: 495 Grupa: Montujemy o... Użytkownik Gość: Karol87 napisał: zdecydowanie drzwi stalowe! my mamy supertherm 90 i to była super zmiana. Drzwi bardzo dobrze trzymają ciepło i wyglądają supe...
- drzwi do mieszkania Liczba postów: 26 Grupa: Montujemy o... Do mieszkania takie KMT 75-ki to jest już maszyna. I to konkretna. Takie drzwi to śmiało lecą jako wejściowe do domu, a nie wejściowe do mieszkania. Choć sam mo...