![]() Gość: frankiere praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Walicki22 majster
![]() |
Jeżeli ktoś z was szuka dobrego sklepu gdzie można kupić takie narzędzia skrawalnicze, narzędzia ścierne, narzędzia ścierne, narzędzia ręczne to warto wejść na stronę firmy https://www.tormet.com.pl/. Ja tam kupowałem wkrętarkę, która służy mi już 3 lata a ciągle jej używać. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Poznajmniepoznan8 inżynier
![]() |
|
| |
![]() Konto usunięte praktykant |
|
| |
offline ![]() CoolTools.pl majster
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: gość praktykant |
|
| |
![]() Gość: ares123 praktykant |
|
| |
offline ![]() Dorota.Ostaszewska doświadczony
![]() |
Dobrze wiedzieć gdzie można kupić takie elementy jak : rury PCV, PE, PP i ja zaopatruję sie w hurtowni ,,INSTALATOR” z Bytomia. Firma http://instalator-bytom.pl/ zajmuję się profesjonalnie dostarczaniem elementów które umożliwiają drenaż budynku, montaż wodociągów czy przydomowych oczyszczalni ścieków. |
| |
![]() Gość: Vito praktykant |
|
|
Akumulatorowa gwoździarka do betonu
«
Powrót do artykułu: Akumulatorowa gwoździarka do betonu | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Co to są tworzywa sztuczne? Podział wyrobów budowl... Liczba postów: 117 Grupa: Budowa i re... Karabińczyki, zaciski do lin, szekle, czy kausze to elementy te odgrywają kluczową rolę w budownictwie, przemyśle oraz zastosowaniach codziennych. Wybór odpowie...
- Wybierz odpowiednie materiały ścienne do budowy do... Liczba postów: 24 Grupa: Budowa i re...
- Jak dobrać kolor okien, drzwi i bramy garażowej Liczba postów: 15 Grupa: Budowa i re... Drzwi stalowe to świetny wybór, ale jeśli chodzi o wnętrza, zdecydowanie polecam drzwi Asilo od Entra. Nowoczesne wykończenie, np. w antracycie, nadaje pomieszc...
- Konstrukcje stalowe w Polsce Liczba postów: 370 Grupa: Budowa i re... Decydując się na współprace ze specjalistami nie marnujecie swojego czasu oraz pieniędzy. Jeżeli szukacie profesjonalnej firmy, która wykonuje kompleksowe usług...
- Fotowoltaika - wybieramy panele fotowoltaiczne Liczba postów: 85 Grupa: Budowa i re... Wybór paneli fotowoltaicznych to ważna decyzja, ale równie istotne jest odpowiednie dopasowanie całej instalacji do zapotrzebowania energetycznego. Warto zwróci...