Wedlug mnie okna, zabezpieczasz się przed włamaniem całkowicie, przy alarmie sprawa wyglada tak, ze powybijaja Ci okna, alarm odpedzi, ale wciąż to jakie straty. Ja swoje antywłamaniowe Bralem stad www.bojar.com.pl
![]() Gość: ascqwcsa praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: sdsfdsf praktykant |
Alarm chyba lepszy powiem wam, ja swój caly system kupilem i zamontowałem dzieki firmie www.unitec.info.pl |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() szewczyk1 praktykant
![]() |
|
| |
offline ![]() robercik doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() theme fachowiec
![]() |
Morał z tego wątku taki, że na złodzieja nie ma rady. Jak będzie chciał to okno wybije, drzwi roztrzaska a alarm odłączy. Producenci drzwi czy okien dokładają starań aby podnieść nasze bezpieczeństwo ale bez naszej ostrożności i czujnego oka życzliwego sąsiada nikt nie zagwarantuje nam 100% bezpieczeństwa. Niezależnie czy drzwi są w 2 czy w 3 klasie antywłam. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() waku majster
![]() |
|
| |
![]() Gość: wikusia3tq praktykant |
ja postawiłam na system alarmowy od www.atline.pl. i to rozwiązanie bardzo dobrze się u mnie sprawdza. Wyspecjalizowana ekipa raz dwa mi go zamontowała i teraz nie mam problemu z żadnymi włamaniami, a mieszkamy na niezbyt bezpiecznym osiedlu. Poleciłam już też znajomym to rozwiązanie i też jak najbardziej chwalą |
| |
![]() Gość: wikiw9 praktykant |
a mi się w ogóle wydaje, że warto założyć system klucza jednakowego do wszystkich zamków, myślę, że to nie tylko niezwykle praktyczne, ale też stanowi świetne zabezpieczenie przed włamaniami wszelkiego rodzaju. Tu www.jeden-klucz.pl masz różne ciekawe warianty tego systemu z atestowanymi wkładkami. Moi rodzice mają ten z wkładką antywłamaniową i bardzo sobie chwalą. Cała firma podobno jest solidna, personel ponoć super się zna na tych systemach i potrafi fachowo doradzić |
| |
offline ![]() HurtOkien.pl majster
![]() |
|
| |
![]() Gość: artekkk praktykant |
Zamawiałem ten system https://www.oknoplus.com.pl/okna/imperial/. Potrzebowałem przeszklenia akustycznego przede wszystkim. Chciałem, żeby okna chroniły przed hałasem, bo mieszkam przy coraz bardziej ruchliwej ulicy. Na etapie projektowania domu jednorodzinnego konsultowałem się z panem Tomaszem w Oktom. W Warszawie jeden z lepszych handlowców – fachowców od wyboru okien. Znalazłem go z polecenia znajomego architekta wnętrz, więc możesz korzystać. |
|