Wedlug mnie okna, zabezpieczasz się przed włamaniem całkowicie, przy alarmie sprawa wyglada tak, ze powybijaja Ci okna, alarm odpedzi, ale wciąż to jakie straty. Ja swoje antywłamaniowe Bralem stad www.bojar.com.pl
Gość: ascqwcsa praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: sdsfdsf praktykant |
Alarm chyba lepszy powiem wam, ja swój caly system kupilem i zamontowałem dzieki firmie www.unitec.info.pl |
| |
Reklamy Google | |
offline szewczyk1 praktykant
|
|
| |
offline robercik doświadczony
|
|
| |
offline theme fachowiec
|
Morał z tego wątku taki, że na złodzieja nie ma rady. Jak będzie chciał to okno wybije, drzwi roztrzaska a alarm odłączy. Producenci drzwi czy okien dokładają starań aby podnieść nasze bezpieczeństwo ale bez naszej ostrożności i czujnego oka życzliwego sąsiada nikt nie zagwarantuje nam 100% bezpieczeństwa. Niezależnie czy drzwi są w 2 czy w 3 klasie antywłam. |
| |
Reklamy Google | |
offline waku majster
|
|
| |
Gość: wikusia3tq praktykant |
ja postawiłam na system alarmowy od www.atline.pl. i to rozwiązanie bardzo dobrze się u mnie sprawdza. Wyspecjalizowana ekipa raz dwa mi go zamontowała i teraz nie mam problemu z żadnymi włamaniami, a mieszkamy na niezbyt bezpiecznym osiedlu. Poleciłam już też znajomym to rozwiązanie i też jak najbardziej chwalą |
| |
Gość: wikiw9 praktykant |
a mi się w ogóle wydaje, że warto założyć system klucza jednakowego do wszystkich zamków, myślę, że to nie tylko niezwykle praktyczne, ale też stanowi świetne zabezpieczenie przed włamaniami wszelkiego rodzaju. Tu www.jeden-klucz.pl masz różne ciekawe warianty tego systemu z atestowanymi wkładkami. Moi rodzice mają ten z wkładką antywłamaniową i bardzo sobie chwalą. Cała firma podobno jest solidna, personel ponoć super się zna na tych systemach i potrafi fachowo doradzić |
| |
offline HurtOkien.pl majster
|
|
| |
Gość: artekkk praktykant |
Zamawiałem ten system https://www.oknoplus.com.pl/okna/imperial/. Potrzebowałem przeszklenia akustycznego przede wszystkim. Chciałem, żeby okna chroniły przed hałasem, bo mieszkam przy coraz bardziej ruchliwej ulicy. Na etapie projektowania domu jednorodzinnego konsultowałem się z panem Tomaszem w Oktom. W Warszawie jeden z lepszych handlowców – fachowców od wyboru okien. Znalazłem go z polecenia znajomego architekta wnętrz, więc możesz korzystać. |
|