offline ogrodowa doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Amelka00 majster
|
Ogrodowe domki bardziej sprawdzają się gdzieś na
działkach, |
| |
Reklamy Google | |
offline Drewnolandia.pl majster
|
|
| |
offline mazgaj kierownik
|
|
| |
offline FutureGardens.pl majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline drewbud fachowiec
|
wszystko zależy o jakim przeznaczeniu myślimy. Czasem
warto zdecydować się i na jedno i na drugie rozwiązanie.
|
| |
offline hibikus doświadczony
|
Domek ogrodowy to bardziej kojarzy mi się z taką narzędziownią, żeby sobie łopatę powiesić, węża ogrodowego schować, albo przechowywać w nim złożone meble ogrodowe. Altanka to daszek, pod którym można usiąść i dzięki któremu, nie pada nam to na głowę. Ja tak to widzę. Musisz sam wybrać jakiej funkcjonalności szukasz. Ja chce robić taki domek, żeby schować krzesła właśnie. Upatrzyłam sobie na https://homegarden.com.pl/ krzesło Maja, niebieskie i zielone. Świetne, takie inne, przykuwające uwagę. Skoro przykuwa uwagę, to lepiej go nie zostawiać na noc na ogrodzie :P |
| |
offline Ekon24 praktykant
|
|
| |
offline Marcell fachowiec
|
|
| |
offline martakurek0 majster
|
|
|
Altanka czy ogrodowy domek?
«
Powrót do grupy: Meble i dodatki w ogrodzie
Ostatnio na forum
- Jaki regał do garażu? Liczba postów: 319 Grupa: Meble i dod... jeśli chodzi o solidne regały do garażu, to warto rozważyć opcję z płyt MPB. sam zrobiłem taki regał i świetnie się sprawdza – jest wytrzymały, bez problemu zno...
- jakie meble Liczba postów: 182 Grupa: Meble i dod... Kratka wypełniająca front meblowy to znakomite rozwiązanie dla tych, którzy chcą wprowadzić do swojego wnętrza odrobinę stylu i funkcjonalności. Wykonana z soli...
- Oświetlenie ogrodu - lampiony Liczba postów: 8 Grupa: Meble i dod... Lampy ogrodowe LED to doskonały sposób na stworzenie przytulnej atmosfery w Twoim ogrodzie. Oferują one energooszczędne rozwiązania, które nie tylko redukują ko...
- Dobry moment na meble ogrodowe? Liczba postów: 197 Grupa: Meble i dod... Masz już dość mebli ogrodowych niszczonych przez deszcz czy promienie słoneczne? Odkryj szeroką ofertę pokrowców na meble ogrodowe w różnych rozmiarach, które z...
- Leżaki czy leżaki? Liczba postów: 16 Grupa: Meble i dod... No to w takim razie jeżeli rozglądacie się za wyborem stylowych i jednocześnie dobrze wykonanych leżaków ogrodowych to koniecznie sprawdź Di Volio https://tiny....