Amerykański ogród

« Powrót do grupy: Projektowanie ogrodu

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

25 sierpnia 2011, 11:15

Zgadzam sie: good 0 bad

Cześć
Słyszałam coś ostatnio o ogrodach w stylu amerykańskim tylko nie mogę znaleźć w sieci o co w tym wszystkim chodzi. Czy ktoś wie na czym to polega? Jakieś inne rośliny? Czy może układ, bo ja już się gubię ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 sierpnia 2011, 11:54

Ogród amerykański jest bardzo surowy sam w sobie, rozchodzi się mniej więcej o coś takiego:

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 sierpnia 2011, 12:20

Hmmm dużo przy nim pracy nie ma . cos dla mnie :D

Zgłoś | Cytuj | Link

29 sierpnia 2011, 14:52

Ja np. lubie gdy mam tylko ładny trawnik i kilka drzewek :D minimalizm :)

Zgłoś | Cytuj | Link

30 sierpnia 2011, 11:00

Ja też lubię minimalizm w ogrodzie, spodobał mi się taki ogród:

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 sierpnia 2011, 11:21

Już więcej pracy przy nim :D dla mnie najważniejsze w ogrodzie to altana i grill :D do tego np maciejka lub wrzos żeby łądnie pachniał wieczorem i styka ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

30 sierpnia 2011, 11:42

Do tego leżak, z laptopem i bezprzewodowym internetem, dobra muza i jest imprezka hehehe. Mi też się podobają takie małostkowe ogrody, niektórzy mają tego wszystkiego nawalone i to aż kipi z tego ogrodu... bleee

Zgłoś | Cytuj | Link

31 sierpnia 2011, 22:08

Znalazłem definicje tego cuda tu

A ja wole takie nawalone ogrody

Zgłoś | Cytuj | Link

6 września 2011, 22:41

Ogrody amerykańskie są, ale pasują tylko do dużych domów.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 marca 2015, 12:56

a mi się szalenie podobają :) choć sama mam skłonność do zagracania przestrzeni wiec tutaj ściśle trzymam się zaleceń osób które zajmują się projektowaniem ogrodów

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Projekt ogrodu Liczba postów: 60 Grupa: Projektowan... Zanurz się w świat piękna i harmonii, gdzie natura spotyka nowoczesność, a przestrzeń staje się miejscem wypoczynku i inspiracji. Jako specjaliści w projektowan...
  • drzewka do ogródka Liczba postów: 100 Grupa: Projektowan... Tyle jest inspiracji w necie, podpowiedzi, nawet gotowych projektów, że spokojnie i na luzie można samemu coś wymyślić i stworzyć a potem się cieszyć z własnych...
  • Problem z warzywami Liczba postów: 349 Grupa: Projektowan... Moim zdaniem, każdy ogrodnik powinien znaleźć idealny warzywnik dla swoich roślin. Dlatego polecam artykuł dostępny na https://www.drewno-betonowe.pl/warzywnik -...
  • jakie rośliny na skalniak Liczba postów: 38 Grupa: Projektowan... Praktycznie wszystko można kwiaty tak posadzić, ja bym pewnie pomieszał tulipany, róże, może jeszcze hortensje? Te kwiaty są o tyle ciekawe, że z czasem zmienia...
  • Firma ogrodnicza Liczba postów: 8 Grupa: Projektowan... Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli są tutaj osoby zainteresowane tematyką ogrodnictwa, to polecam Wam sprawdzić stron...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19613 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 322

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >