Amerykański ogród

« Powrót do grupy: Projektowanie ogrodu

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸

14 lutego 2017, 00:23

Zgadzam sie: good 0 bad

Myślę, że taki projekt ogrodu będzie wymagał przede wszystkim wiedzy kogoś bardziej doświadczonego. Kogoś kto projektowaniem ogrodu zajmuje się zawodowo. Mi się marzył ogród w stylu japońskim aczkolwiek teraz jak patrzę na ten styl amerykański to też prezentuje się nieźle. Przegadam to w najbliższym czasie z projektantami, których wynająłem - http://ogrodslaski.pl/ i na wiosnę będziemy ruszać z realizacją.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 lutego 2017, 10:22

Jestem dość sceptyczna do takiego rozwiązania. Wole coś bardziej... magicznego. W tym stylu masz po prostu wszystko jak na patelni

--
certyfikaty rosyjskie

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 marca 2017, 11:04

Też nie lubię takiego stylu. Wolę większą fantazję w ogrodzie. Jednak są pasjonaci takich ogródków, jak ktoś lubi to czemu nie ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

14 marca 2017, 13:48

mi amerykański ogród to kojarzy się z... zadbanym trawnikiem :) jeśli chcesz mieć ładną darń to zgłoś się z tym do Thomas www.thomas.biz.pl. Oni zajmują się m.in. z zakładaniem trawników z siewu i rolki. A wbrew pozorom nie jest to takie łatwe i jak się na tym nie znasz to lepiej się sam za to nie bierz

Zgłoś | Cytuj | Link

16 maja 2017, 13:53

Rozwiązania może i ciekawe, ale zdecydowanie nie przypadły mi do gustu. Ja preferuję coś bardziej minimalistycznego. Z klasycznymi drzewami, krzewami i odrobiną kwiatów. Jestem na etapie projektowania na nowo ogrodu wspólnie z http://zakladamyogrody.pl/ i już nie mogę doczekać się efektów.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 maja 2017, 20:09

Powoli przygotowuje się do zmiany ogrodu i szukam inspiracji. Ten amerykański styl wygląda całkiem ok. Jestem ciekawa czy w http://jarzembinski-ogrody.pl/, z którymi współpracuje nad swoim projektem, dałoby się coś takiego zrobić.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 czerwca 2017, 23:48

Ja skorzystalem z pomocy specjalistow chcac miec najprawdziwszy amerykanski ogrod. zakładanie ogrodów w Białymstoku okazalo sie wcale nie takie latwe jak myslalem, dlatego nie wyobrazam sobie tego bez pomocy profesjonalistow :)

Zgłoś | Cytuj | Link

17 lipca 2017, 08:32

Jeżeli chodzi o typowo amerykański ogór, do faktycznie najlepiej będzie jeśli poprosimy o pomoc fachowców z dziedziny aranżacji, projektu ogrodu którzy nam pomogą i dopasują odpowiednie rośliny.

www.Symbiom.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

28 sierpnia 2017, 17:08

Możesz również pomyślec o ozdobach ogrodowych jak donice betonowe, płytki i kostki dekoracyjne oraz palisady.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 września 2017, 07:29

Też racja, tego typu ozdoby do ogrodu na pewno nie zaszkodzą, a jeśli nie przesadzimy z ich ilością, to mogą tylko pomóc. Ważne aby dobrać je z głową.

www.Symbiom.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Projekt ogrodu Liczba postów: 60 Grupa: Projektowan... Zanurz się w świat piękna i harmonii, gdzie natura spotyka nowoczesność, a przestrzeń staje się miejscem wypoczynku i inspiracji. Jako specjaliści w projektowan...
  • drzewka do ogródka Liczba postów: 100 Grupa: Projektowan... Tyle jest inspiracji w necie, podpowiedzi, nawet gotowych projektów, że spokojnie i na luzie można samemu coś wymyślić i stworzyć a potem się cieszyć z własnych...
  • Problem z warzywami Liczba postów: 349 Grupa: Projektowan... Moim zdaniem, każdy ogrodnik powinien znaleźć idealny warzywnik dla swoich roślin. Dlatego polecam artykuł dostępny na https://www.drewno-betonowe.pl/warzywnik -...
  • jakie rośliny na skalniak Liczba postów: 38 Grupa: Projektowan... Praktycznie wszystko można kwiaty tak posadzić, ja bym pewnie pomieszał tulipany, róże, może jeszcze hortensje? Te kwiaty są o tyle ciekawe, że z czasem zmienia...
  • Firma ogrodnicza Liczba postów: 8 Grupa: Projektowan... Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli są tutaj osoby zainteresowane tematyką ogrodnictwa, to polecam Wam sprawdzić stron...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19609 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 190

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >