Amerykański ogród

« Powrót do grupy: Projektowanie ogrodu

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6  ▸

11 grudnia 2017, 15:44

Zgadzam sie: good 0 bad

Bardzo dobrym projektantem ogrodów jest http://www.ogrodysobik.pl/. Do naszego projektu zastosował wszystkie nasze zachcianki i wymarzone oczko wodne. Razem z mężem jesteśmy mega zadowoloeni, szczególnie, że żadne z nas nie ma smykałki do rośłin i projektowania. Myślę, że podołałby również w projekcie ogrodu typu amerykańskiego. Dzięki dobremu kontaktowi, można omówić wszystkie sprawy

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 grudnia 2017, 10:45

Warto w takim ogrodzie postawić również na nietypowe rośliny, drzewka i krzewy, a jeżeli zastanawiasz się czy podołasz z ich pielęgnacją to nie ma nad czym, dzięki aplikacji Flowercare jest to naprawdę proste, sam zobacz i się przekonaj :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 stycznia 2018, 08:58

Oprócz samych drzewek i krzewów, polecam wybrać dobrej jakości, oryginalne meble ogrodowe i akurat pod tym względem będziemy mogli pomóc, doradzić jak i zająć się wykonaniem na ZSWojtczak.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

18 lutego 2018, 15:22

Ja niestety nie mam swojego ogrodu, więc korzystam z gościnności kuzyna i spędzam czas w jego ogrodzie o ile praca na to pozwala. Ponieważ jest on miłośnikiem ptaków kupiłem mu dwa karniki do ogrodu, które znalazłem na stronie https://gardenlove.pl/25-karmniki-i-poidelka- dla-ptakow

Zgłoś | Cytuj | Link

20 lutego 2018, 12:38

Amerykański ogród charakteryzuje zawsze krótko przycięta trawa oraz schudnie przycięte krzewy i drzewa. Najlepszym sposobem na zadbanie o niego jest zatrudnienie ogrodnika, który będzie go porządkował na bieżąco. Polecam wam firmę www.moc-zieleni.pl z Piaseczna pod Warszawą. Świadczą profesjonalne usługi ogrodnicze.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 lutego 2018, 13:22

Jeśli chodzi o pielęgnację ogrodu, to ja polecam firmę http://projektogrodu.pl/oferta/uslugi-pielegn acyjne/, u moich teściów dbają o to, aby ogród zawsze pięknie się prezentował :)

Zgłoś | Cytuj | Link

8 marca 2018, 11:53

Amerykański ogród to taki w którym poza elegancką roślinnością jest sporo urozmaicenia. Np basen z grillem. Sam od dawna marzyłem o takim rozwiązaniu, dlatego postanowiłem nawiązać współpracę z firmą Baseny Wodex www.baseny-wodex.pl . Wykonali oni dla mnie prześliczny basen, który jest idealnym lekiem na upalne dni. :)

Zgłoś | Cytuj | Link

19 marca 2018, 22:55

Kto nie marzy o pięknym ogrodzie, jak z filmu? Na szczęście marzenia są po to, aby je spełniać i na pewno może w tym pomóc firmy warszawskie-ogrody.pl. Używają nowoczesnych metod, które pokażą, jak ogród zmieni się w ciągu całe roku i na przestrzeni lat.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 marca 2018, 18:02

Jeżeli faktycznie chcesz mieć prawdziwy, amerykański ogród to najlepiej zatrudnić w tym celu fachową firmę z doświadczeniem. Zobacz na BioArt.com.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

20 marca 2018, 21:03

gdyby ktoś szukał firmy od obrzeży trawnikowych to polecam www.jbm-katowice.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Projekt ogrodu Liczba postów: 60 Grupa: Projektowan... Zanurz się w świat piękna i harmonii, gdzie natura spotyka nowoczesność, a przestrzeń staje się miejscem wypoczynku i inspiracji. Jako specjaliści w projektowan...
  • drzewka do ogródka Liczba postów: 100 Grupa: Projektowan... Tyle jest inspiracji w necie, podpowiedzi, nawet gotowych projektów, że spokojnie i na luzie można samemu coś wymyślić i stworzyć a potem się cieszyć z własnych...
  • Problem z warzywami Liczba postów: 349 Grupa: Projektowan... Moim zdaniem, każdy ogrodnik powinien znaleźć idealny warzywnik dla swoich roślin. Dlatego polecam artykuł dostępny na https://www.drewno-betonowe.pl/warzywnik -...
  • jakie rośliny na skalniak Liczba postów: 38 Grupa: Projektowan... Praktycznie wszystko można kwiaty tak posadzić, ja bym pewnie pomieszał tulipany, róże, może jeszcze hortensje? Te kwiaty są o tyle ciekawe, że z czasem zmienia...
  • Firma ogrodnicza Liczba postów: 8 Grupa: Projektowan... Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli są tutaj osoby zainteresowane tematyką ogrodnictwa, to polecam Wam sprawdzić stron...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19621 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 259

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >