moim zdaniem przede wsyzstrkim meble na wymiar tak żeby było bardzo funkcjonalnie. Ja miałem swego czasu taki gabinet w domu i chciałem żeby było jak najwięcej przestrzeni a przy tym coś wygodnego dla klientów, wbrew pozorom nawet takie pierdoły jak wystroj robią wrażenie na twoich klinetach
Stron: 24 ▾ ◂◂ ◂ 5 6 7 8 9 ▸ ▸▸
offline EmilGrucha doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: melania4 praktykant |
Świetny pomysł, ja np. kompletnie nie mam wizji swojego gabinetu lekarskiego, ok wiem, że mogę dostać fajne meble w sklepie juventas , ale jak je poustawiać, rozmieścić by było ładnie i funkcjonalnie? Na pewno chętnie skorzystałabym z pomocy specjalisty :) |
| |
Reklamy Google | |
offline Kamilameble.pl fachowiec
|
|
| |
offline DoOzdabiania.pl kierownik
|
|
| |
offline mazgaj kierownik
|
Zupełnie przypadkowo trafiłem na szalona aranżacje biura
ze strefą "rekreacyjno-wypoczynkową". Rewelacja. W takim
miejscu chciałoby się pracować: |
| |
Reklamy Google | |
offline Domartstyl_eu kierownik
|
|
| |
offline burleska praktykant
|
|
| |
offline Maglife.pl doświadczony
|
|
| |
offline Kamilameble.pl fachowiec
|
|
| |
Gość: NiszczarkiBiurowe praktykant |
Co do mebli- zgoda. Lepiej mieć jedno biurko, ale solidne. Wiadomo, że wygląd biura w którym przyjmowani są klienci rzutuje na ogólne postrzeganie firmy. Urządzając biuro warto przemyśleć sobie kwestię czego nie może w nim zabraknąć, aby odpowiednio i z głową zagospodarować sobie miejsce na potrzebne urządzenia i artykuły. Na pewno będzie to komputer, sprzęt do drukowania i kserowania. Dokładniej opisuje to artykuł: http://wszystkodlawnetrza.pl/biuro-jako-wizyt owka-firmy/. |
|
Stron: 24 ▾ ◂◂ ◂ 5 6 7 8 9 ▸ ▸▸