Aranżacja małej łazienki

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 26 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  16 17 18 19 20  ▸  ▸▸

16 lipca 2017, 19:44

Zgadzam sie: good 0 bad

Zgadza się, tu ważniejsza jest trwałość, jakość, uniwersalność, choć wygląd naturalnie też.

https://www.facebook.com/decoroom.eu

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 lipca 2017, 23:08

Wygląd ważny, ale przynajmniej na podłodze warto mieć płytki porządne i żeby się nie ścierały za szybko, bo to najgorsze.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 lipca 2017, 08:41

A to prawda. Najważniejsze jest postawienie na wysokiej jakości płytki.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 września 2017, 08:47

Moda to jedna sprawa, natomiast druga jest estetyka, wygoda czy funkcjonalność i nie możemy o tym zapominać. Polecam dobrej klasy płytki zarówno na podłogę jak i ścianę do łazienki.

KamilaMeble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

16 września 2017, 10:19

Ja mam małą łazienkę ok 2x2. Pomieściłem w niej wc, pralkę z wkładem od góry, prysznic 80x80, umywalkę, małą szafeczkę i kosz na pranie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 września 2017, 15:59

Zawsze wnętrze optycznie powiększają lustra, ale to zależy od preferencji, bo nie każdy przepada za wielkim lustrem w łazience. Ja bym postawiła na jasne kolory i ciepłe oświetlenie, żeby nie przytłoczyć i tak już małego metrażu.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 listopada 2017, 08:44

Faktycznie tutaj również polecam zastanowić się nad większym lustrem do łazienki plus zadbać o ładną, jasną kolorystykę ścian bo to ma ogromne znaczenie.

www.Unistyl24.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

15 listopada 2017, 13:21

Małe łazienki to chyba dylemat każdego kto mieszka w bloku i nie tylko... Zobacz sobie te sprawdzone inspiracje, a dodatkowo możesz zakupić wybrane elementy od razu w tym samym sklepie :) https://www.mirjan24.pl/content/37-pomysl-na- mala-lazienke

Zgłoś | Cytuj | Link

15 listopada 2017, 17:11

Czy ja wiem, nasza jest mała, a jakoś problemów z nią nie mieliśmy. Trzeba po prostu dobrze wszystko przemyśleć i zaaranżować. Nam w głównej mirze udała się ta sztuka dzięki meblom kupionym na domizdrowie.pl. Fajne szafki, które zaszkczyły mnie swoją pojemnością, a tak w ogóle to sporo od nich dosłownie ściągnęliśmy z ich aranżacji.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 listopada 2017, 13:23

Ja musiałam zamówić meble na wymiar. Gotowe w ogóle nie pasowały do mojej łazienki.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 26 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  16 17 18 19 20  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wieszaki na ręczniki Liczba postów: 18 Grupa: Najnowsze t... Ja tam specjalnie nie kombinuję. Wziąłem najzwyklejsze wieszaki z przyssawkami, bodaj 5 na jednym kiju. Jakiejś marki no-name, kompletnie nie pamiętam. To wszys...
  • Firanki, czy rolety? Liczba postów: 484 Grupa: Najnowsze t... Zamiast tego polecam taki kierunek - https://krakowrolety.pl/plisy-okienne-kr akow-do-kuchni-salonu-drzwi-tanie-na-wym iar.html I to będzie zdecydowanie lepsze ro...
  • Podłoga Liczba postów: 125 Grupa: Najnowsze t... Jaką podłogę wybrać przy dwóch dużych psach?
  • Meble kuchenne Szczecin Liczba postów: 7 Grupa: Najnowsze t... Co sądzicie o meblach kuchennych pod wymiar?
  • Temat zawodowy Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Zmiana nie polega tylko na modyfikacjach strukturalnych czy procesowych. To również transformacja kultury organizacyjnej. Change Manager kształtuje wartości, no...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19469 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 441

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >