masz rację, że spryt jest dość istotną kwestią. Ale mała łazienka wcale nie musi być problem, czy wyzwaniem one też mają wiele możliwości jak możemy przeczytać w tym artykule http://informacje.dom.eu/mala-lazienka-wiele-mozliwosci_n_13 .html jak się ma małą łazienkę to trzeba się wykazać i sprytem i wyobraźnią, żeby w małej powierzchni odnaleźć jej wielki potencjał.
offline żonkil doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Santex.waw.pl doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Krzysiek Wojnicki fachowiec
|
jesli ktos lubi, to moze nawet wyrzucic pralke z lazienki np. do kuchnii, niektorzy tak maja, i wstawic kibelek i wanne na 3/4 lazienki. A zeby optycznie powiekszyc pomieszczenie owczywiscie lustra jasne kolory itd. itd., ale pomocna moze tez byc brokatowa fuga taka jak artis, ktora dodatkowo rozjasni. |
| |
offline Vincent_Vega fachowiec
|
|
| |
offline LazienkiABC_pl majster
|
Mała nie zawsze znaczy też wąska,więc czasem można sobie na to pozwolić. Powiedzmy wanna na jednej stroni,umywalka na drugiej. Ale generalnie racja,że jest to zbędne. Ja również polecam brodzik,może nawet nie prostokątny,ale półokrągły 60cm. Na naszej stronie jest szeroki wybór. |
| |
Reklamy Google | |
offline mario_kruk fachowiec
|
|
| |
offline Krzysiek Wojnicki fachowiec
|
niby zagracanie, ale jednak ja bym zrobił wszystko żeby do jak najmniejszej łazienki wstawić wannę, bo lubię się w niej wylegiwac, dlatego stawiałbym własnie na optyczne powiększanie wnętrza niż odebranie mi tego co lubię nawet jeśli miałbym całą lazniekę wyłożyć lustrami i to pomiędzy nimi fugę artis zaaplikować, he he |
| |
offline dommin doświadczony
|
|
| |
offline majkale fachowiec
|
Warto przeczytać w sieci kilka porad ekspertów na temat wystroju małej łazienki. Można się dowiedzieć o wielu nowych rozwiązaniach o których sami byśmy nie pomyśleli. Sam niedawno głowiłem się nad remontem swojej łazienki. Postanowiłem zrezygnować z wanny na rzecz prysznica i stwierdzam, że to dobra sprawa. Od razu wnętrze zrobiło się bardziej przestronne. |
| |
offline MORDIMER inżynier
|
Mała łazienka=duże wyzwanie ale zawsze można coś
wymyślić. |
|