Aranżacja małej łazienki

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 26 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

1 lipca 2013, 21:00

Zgadzam sie: good 0 bad

Nie lepiej z kogoś profesjonalnego skorzystać, jak to kurcze wszystko na koniec podliczyć, paliwo, poświęcony czas, pilnowanie robotników, to wychodzi, że i cenowo to wcale pewnie drożej nie wychodzi. www.decoroom.eu

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 sierpnia 2013, 08:19

Trzeba włożyć trochę pracy, ale może się to bardzo opłacić i efekt końcowy może być bardzo zadowalający:)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 sierpnia 2013, 19:52

O to chodzi właśnie, że samemu to robiąc to nie tylko pracy, ale też pieniędzy i cennego czasu, a efekt najczęściej właśnie jest średnio zadowalający.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 września 2013, 08:17

Dobrze jednak mieć też własne pomysły:) I wiedzieć co się lubi,to zapewni przepiękne i stylowe wykończenia wnętrz.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 listopada 2013, 12:58

Uważam, że przy małych łazienkach warto aby ceramika łazienkowa była jak najmniejsza gabarytowo. Warto też poszukac funkcjonalne dodatki takie jak wiszace szafki, kosze, lustra z szafką.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 listopada 2013, 19:22

Użytkownik majka1 napisał: Dobrze jednak mieć też własne pomysły:) I wiedzieć co
się lubi,to zapewni przepiękne i stylowe wykończenia
wnętrz.

Ale jedno nie wyklucza drugie. Projektant nie jest po to żeby nas zastąpić, ale żeby wesprzeć i pomóc. To nie on, a my tam będziemy potem mieszkać.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 listopada 2013, 09:24

Wszyscy sporo rozpisują się o kolorach, żeby były jasne. Sama posiadam małą łazienkę, ale zdecydowałam się na bardzo jasne płytki w odcieniu lazuru. Co jakiś odcinek na niektórych płytkach wzór. Nie jest to standardowa mała łazienka, cała w np. beżu czy bieli :) Do tego wysoka pralka (ładowana od góry), mała umywalka, a także kabina prysznicowa + lustra.
W tak małej łazience odradzam szafki, bo i tak sporo rzeczy trzeba w niej umieścić.
Warto wspomnieć o oświetleniu. Odpowiednie lampki same w sobie potrafią być ozdobą :)

Zgłoś | Cytuj | Link

29 listopada 2013, 22:09

Jak szukacie dobrego, sprawdzonego projektanta, to zerknijcie na te aranżacje www.decoroom.eu/realizacje

Zgłoś | Cytuj | Link

19 stycznia 2014, 16:20

mała łazienka to wyzwanie, ja ze swoją miałam nie lada problem, ale mebelki kupiłam w leroy mieli akurat takie idealnie pasujące do mojej łazienki, poza tym wcisnęłam jeszcze pralkę, tutaj poradnik dla osób, które chcą kupić pralkę do małej lazienki http://www.morele.net/wiadomosc/jak-wybrac-pr alke-do-malej-lazienki/658/, poza tym zdecydowałam się na duże lustro i jasne płytki, żeby powiększyć optycznie przestrzeń

Zgłoś | Cytuj | Link

21 stycznia 2014, 15:15

Ja mogę wam polecić studio projektowania i architektury ecke . Naprawdę super studio projektowe z Szczecina z bardzo dobrymi projektowymi. Zaoferowali mi bardzo dobre projektowanie łazienek z którego skorzystałem i jestem bardzo zadowolony.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 26 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wieszaki na ręczniki Liczba postów: 18 Grupa: Najnowsze t... Ja tam specjalnie nie kombinuję. Wziąłem najzwyklejsze wieszaki z przyssawkami, bodaj 5 na jednym kiju. Jakiejś marki no-name, kompletnie nie pamiętam. To wszys...
  • Firanki, czy rolety? Liczba postów: 484 Grupa: Najnowsze t... Zamiast tego polecam taki kierunek - https://krakowrolety.pl/plisy-okienne-kr akow-do-kuchni-salonu-drzwi-tanie-na-wym iar.html I to będzie zdecydowanie lepsze ro...
  • Podłoga Liczba postów: 125 Grupa: Najnowsze t... Jaką podłogę wybrać przy dwóch dużych psach?
  • Meble kuchenne Szczecin Liczba postów: 7 Grupa: Najnowsze t... Co sądzicie o meblach kuchennych pod wymiar?
  • Temat zawodowy Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Zmiana nie polega tylko na modyfikacjach strukturalnych czy procesowych. To również transformacja kultury organizacyjnej. Change Manager kształtuje wartości, no...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19469 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 418

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >