Aranżacja salonu

« Powrót do grupy: Ekspert aranżacji wnętrz

Stron: 31 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  9 10 11 12 13  ▸  ▸▸

8 czerwca 2016, 09:27

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja się niedługo do BRW wybieram, bo podobno mają nową kolekcję mebli modułowych. W PnŚ (TVP2) mówili o nich w poniedziałek.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 czerwca 2016, 19:39

Macie może jakiegoś linka do tych mebli?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 czerwca 2016, 10:44

Użytkownik Gość: Dina napisał: Macie może jakiegoś linka do tych mebli?

Nowa kolekcja nazywa się Possi Light, możesz samemu dobrać fronty, nóżki, czy korpusy. Podobno jest 46 milionów możliwości aranżacji, także tego... :D

Zgłoś | Cytuj | Link

13 czerwca 2016, 10:27

@KarolinaXXX - dzięki za link. Ściągnąłem sobie katalog i przeglądam - nie widzę tu aż 46 milionów kombinacji, ale chyba zaczynam rozumieć, o co w tej zabawie chodzi. Kupujesz kilka malutkich szafek i dowolnie je z sobą łączysz/dzielisz/ wieszasz na ścianie czy stawiasz na podłodze, a jak Ci się znudzi kolor A, to zmieniasz na B. Dobrze kombinuję? ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

13 czerwca 2016, 13:31

Użytkownik Gość: Gaston napisał: @KarolinaXXX - dzięki za link. Ściągnąłem sobie katalog
i przeglądam - nie widzę tu aż 46 milionów kombinacji,
ale chyba zaczynam rozumieć, o co w tej zabawie chodzi.
Kupujesz kilka malutkich szafek i dowolnie je z sobą
łączysz/dzielisz/ wieszasz na ścianie czy stawiasz na
podłodze, a jak Ci się znudzi kolor A, to zmieniasz na B.
Dobrze kombinuję? ;)

Bardzo dobrze :) Wpadł Ci już jakiś zestaw w oko? Ja się przymierzam do białych. Rozmowy z mężem trwają. Jak to facet jemu nie są potrzebne nowe meble przecież te są ok. Ach Ci faceci...

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 czerwca 2016, 11:05

@KarolinaXXX

Jeszcze nic konkretnego - na razie chcę przejść się do salonu i zobaczyć na żywo poszczególne części. Bo jak rozumiem nie muszę całego zestawu kupować na raz?
Moja żona ma ochotę na jakieś szalone kolory, cztery różne drzwi, ale ja pozostałbym przy bieli, bo ta najbardziej mi się podoba.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 czerwca 2016, 11:28

@Gaston sam wybierasz ile potrzebujesz szafek i jakiego rodzaju, potem możesz dokupić jedną, jeżeli uznasz, że nie mieścisz się ze swoimi gratami, których z upływem lat przybywa :D Jeżeli żona dobierze fajną opcję z kolorami, to czemu nie :) Wszystko zależy od upodobań i ogólnej aranżacji całego pomieszczenia. A białe to szybko się brudzą, szczególnie przy dzieciach ;) hahaha

Zgłoś | Cytuj | Link

15 czerwca 2016, 23:14

Czyli dolne szafki ciemniejsze a góra jaśniejsza coby brzdące nie brudziły:) bardzo fajna kolekcja wyszła BRW w tym roku. Lubię takie stylowe meble a te świetnie komponowałyby się z moim problematycznym mieszkaniem:)

Zgłoś | Cytuj | Link

16 czerwca 2016, 09:03

@KarolinaXXX ja mam doświwadczenie, że to czarne brudzą się bardziej, a raczej - bardziej na nich widać zabrudzenia i kurz. Z białymi nie miałem aż takich problemów - wszystko zależy od tego, jak bardzo dbasz o meble. ;)

W kontekście dziecka bardziej podoba mi się to, że PL mają zaokrąglone brzegi. Będzie trudniej o guza. :)

Zgłoś | Cytuj | Link

16 czerwca 2016, 11:46

Do aranżacji salonu z całą pewnością przydadzą się również unikatowe i oryginalne ozdoby,a akurat tak się składa,że bez problemu znajdziecie je na www.Belle-Amelie.pl gdzie miłą obsługa zawsze chętnie pomoże i doradzi.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 31 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  9 10 11 12 13  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Meble kuchenne na wymiar Liczba postów: 317 Grupa: Ekspert ara... poszukuje dobrej firmy z pod Bydgoszczy do wykonania mebli _______________________________________ _- bukiety z lilii na cmentarz
  • Jaka podłoga do salonu Liczba postów: 500 Grupa: Ekspert ara... Jaką podłogę najlepiej wybrać przy dwóch dużych psach :)?
  • Meble na wymiar Warszawa Liczba postów: 3 Grupa: Ekspert ara... Cześć, mam trudny układ mieszkania i szukam mebli na wymiar. Warszawa i okolice. Czy ktoś może polecić dobrą firmę, która się tym zajmuje?
  • Aranżacja domu Liczba postów: 23 Grupa: Ekspert ara... Zarówno płytki jak i armaturę z łatwością znajdziecie zaglądając do oferty od https://www.abcplytki.pl/ Jest to sklep internetowy dysponujący bardzo bogatym aso...
  • Akcesoria kuchenne Liczba postów: 54 Grupa: Ekspert ara... gdzie zakupujecie wasze akcesoria ? _________________________________ sztu czne kompozycje na cmentarz

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 633

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >