Użytkownik Gość: Basia100 napisał:
Jakie meble będą
najodpowiedniejsze do salonu? Moje graty
wylądowały na śmietniku, nie mogłam na nie już
patrzeć
:P Mamy wiosnę, a to dobry czas na zmiany i
odświeżenie
mieszkania. :)
Co prawda, to prawda :D Zastanawiałaś się nad meblami
modułowymi? Zawsze potem mozesz je poprzestawiać, nie to
co meblościankę :D
Stron: 31 ▾ ◂◂ ◂ 6 7 8 9 10 ▸ ▸▸
Gość: Roberta praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline dopoznania.pl doświadczony
|
Może w takim razie warto postawić na minimalizm? W artykule http://www.dopoznania.pl/warszawa/pl/minimali zm_prosto_i_funkcjonalnie.html dokładnie wyszczególniliśmy, dlaczego ten styl jest obecnie tak popularny i interesuje się nim coraz więcej osób. Warto podkreślić, że czołowi producenci zachowują najnowsze trendy i stawiają na nowoczesność, naturę oraz prostotę. Jeśli zatem nie wiesz, jak urządzić mieszkanie, to nasz wpis i kilka zawartych tam cennych informacji powinny Ci pomóc. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Maryja praktykant |
|
| |
Gość: Andzia2 praktykant |
|
| |
Gość: MałyIndianin praktykant |
Ja polecam wstawić jakąś ładnąlampę dekoracyjną. W dzisiejszym świecie jest tego olbrzymi wybór - philips przestawił sie na bardziej takie estetyczne i ładne produkty, nowodvorsky produkuje naprawdę dobre jakościowo i akceptowalne cenowo lampy. Jest w czym wybierać |
| |
Reklamy Google | |
|
| |
Gość: asfwfewvew praktykant |
|
| |
Gość: Elaaaaaaaaa praktykant |
Jakby nie patrzeć, to mogą nam się podobać różne inspiracje w sieci, ale nie zapominajmy, że dom ma być przede wszystkim funkcjonalny. I nie potrzeba nam nie wiadomo czego... Zresztą właśnie tym kieruje się większość Polaków. Tak przynajmniej wyszło z badań TNS |
| |
|
| |
Gość: Pino praktykant |
|
|
Stron: 31 ▾ ◂◂ ◂ 6 7 8 9 10 ▸ ▸▸