Witajcie! Jestem w trakcie urządzania salonu. Poszukuję fajnych dodatków jak i mebli w stulu skandynawskim . Polecicie mi jakieś miejsce gdzie dostanę takie rzeczy? Zależy mi także aby były wyjątkowe i jedyne w swoim rodzaju. Dużo osób poleca taki sklep www.mandihouse.pl ponoć mają tam meble i dodatki w różnym stylu . Kupowaliście u nich ?
offline bibi2 fachowiec
|
|
Ten post był edytowany przez bibi2 dnia: 17 sierpnia 2017, 12:45 | |
| |
Reklamy Google | |
offline stropek inżynier
|
nie ograniczaj się z szukaniem tylko do sklepów bo licytacje komornicze jak chociażby Komornik Czosnyka, można czasem za ułamek ceny bardzo w porządku meble kupić i albo będą Ci od razu pasować albo trochę można samodzielnie nad nimi popracować i osiągnąć bardzo fajny efekt |
| |
Reklamy Google | |
offline Swietliscie.pl doświadczony
|
|
| |
offline patiko fachowiec
|
|
| |
offline lola pola praktykant
|
Jeżeli chodzi o styl skandynawski, to wydaje mi się, że można samodzielnie w łatwy sposób przerobić meble które już mamy. Np. taki duży,brązowy stół jest często w polskim domu, a jakby go tak przemalować na biało? Fajny efekt przy niedużym koszcie i dniu zabawy na malowanie. :) |
| |
Reklamy Google | |
offline kwieczko fachowiec
|
Aranżacja aranżacją, ale potem ktoś to musi wdrożyć i
ekipa wykończeniowa także jest na wagę złota. |
| |
offline Atlantic Polska fachowiec
|
Salon w tym stylu powinien być dobrze rozświetlony,
poprzez okna bez firan, ani zasłon. Radziłbym zastosować
takie barwy jak biel czy kremowy, jednak pasowały będą
również beże. |
| |
offline tadekburdzy inżynier
|
W przypadku stylu skandynawskiego warto skupić się na wyposażeniu wnętrz - musi być one proste i funkcjonalne. Ponadto należy się skupić na jak najlepszym doświetleniu pomieszczeń. Ja swoje wyposażenie kupiłem w tym sklepie i jestem bardzo zadowolony: https://www.whitehousedesign.pl/ |
| |
Gość: timon praktykant |
Ja sam nie mam zbyt wielu pomysłów na aranżacje wnętrz, dlatego zgłosiłem się do www.studioatre.pl i polecam ich również wam. Jest to bardzo dobre biuro zajmujące się projektowaniem wnętrz. Urządzili moje mieszkanie w naprawdę elegancki sposób. |
| |
Gość: RqnniePielm praktykant |
|
|