Stron: 24 ▾ ◂◂ ◂ 6 7 8 9 10 ▸ ▸▸
offline Quadre.pl kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Lednaise.com majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: korpobro praktykant |
mysle, ze warto skorzystac z takiej opcji, wazne zbey bylo funkjconalne a w koncu to nie aranzacja domu tylko biura. warto pomyslec o dekoaracjach, ktore uatrakcynia wnetrze, np. obrazy. cieszą oko pracowników i klientow a to niedroga inwestycja, ja obrazy wynajalem w internetowej galerii sztuki ArtOffice, gdzie normalnie nie byloby mnie stac na taka inwestycje |
| |
offline Kamilameble.pl fachowiec
|
|
| |
offline karolinka_szminka majster
|
Ja jestem zdania, że głównym miejsce w biurze jest krzesło biurowe i biurko. Krzesło prezentuje prestiż właściciela. Ja sobie do biura kupiłam takie http://kaldekor.pl/fotel-ajax i jestem z niego zadowolona. |
| |
Reklamy Google | |
offline Ekspert Sztukaterii WMB inżynier
|
Oprócz mebli warto zastanowić się również nad
dekoracją :) sztukateria się nada do tego idealnie bo
pasuje do każdego stylu :) no i do tego można ją malować
i dowolnie układać co daje duże możliwości :) a efekt
jest nietuzinkowy :) sami zobaczcie na przykłady :) |
| |
Gość: olgaa praktykant |
to nie tylko krzesło jest ważne, ważna jest cała przestrzeń, wiadomo że w dobrze urządzonym biurze lepiej się pracuje. Nam w aranżacji biura pomogła pani projektant z www.punktystyq.com.pl, naprawdę polecam. |
| |
offline ignacyy91 inżynier
|
Do aranżacji biura najlepiej wynająć jakiegoś projektanta wnętrz - biuro świadczy o firmie i powinno prezentować się możliwie jak najlepiej. W Warszawie projektowaniem wnętrz m.in. do biur zajmują się tutaj http://370studio.com - ich projekty są całkiem niezłe. Osobiście preferują styl klasyczny, gdzie biuro urządzone jest komfortowo, estetycznie i ze smakiem. |
Ten post był edytowany przez ignacyy91 dnia: 29 lutego 2016, 13:44 | |
| |
Gość: kriss32 praktykant |
|
| |
Gość: krzyżak praktykant |
Według mnie w biurze najważniejsze są przede wszystkim meble – powinny być praktyczne i jednocześnie wygodne. Ale powinny też współgrać z całością (w końcu w takim biurze przyjemniej się pracuje, o tym też trzeba pamiętać). Najlepiej chyba dobrać wszystko w jednym miejscu, żeby później nie martwić się, czy coś nie będzie do czegoś pasować. Ja kupowałem wszystkie meble w meblestalowe.pl i szczerze polecam. |
|
Stron: 24 ▾ ◂◂ ◂ 6 7 8 9 10 ▸ ▸▸