Aranżacja biura

« Powrót do grupy: Porady i opinie

Stron: 24 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  6 7 8 9 10  ▸  ▸▸

14 stycznia 2016, 13:34

Zgadzam sie: good 0 bad

Prawda,biurko musi być solidne,wiesze aby pomieścić wszystkie dokumenty,oraz posiadać do kompletu wygodny fotel lub krzesło. Tutaj warto zerknąć www.Quadre.pl może coś przypadnie Wam do gustu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 lutego 2016, 11:46

Do aranżacji każdego biura,niezbędny będzie również dobór odpowiedniego oświetlenia,a akurat pod tym względem możecie na nas liczyć,zerknijcie na Lednaise.com

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 lutego 2016, 10:34

mysle, ze warto skorzystac z takiej opcji, wazne zbey bylo funkjconalne a w koncu to nie aranzacja domu tylko biura. warto pomyslec o dekoaracjach, ktore uatrakcynia wnetrze, np. obrazy. cieszą oko pracowników i klientow a to niedroga inwestycja, ja obrazy wynajalem w internetowej galerii sztuki ArtOffice, gdzie normalnie nie byloby mnie stac na taka inwestycje

Zgłoś | Cytuj | Link

16 lutego 2016, 08:56

Jeżeli chodzi o aranżację biura,dobór mebli i dodatków,to wszystko w rozsądnej cenie znajdziecie na www.KamilaMeble.pl zapraszamy serdecznie :)

Zgłoś | Cytuj | Link

23 lutego 2016, 11:18

Ja jestem zdania, że głównym miejsce w biurze jest krzesło biurowe i biurko. Krzesło prezentuje prestiż właściciela. Ja sobie do biura kupiłam takie http://kaldekor.pl/fotel-ajax i jestem z niego zadowolona.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 lutego 2016, 11:05

Oprócz mebli warto zastanowić się również nad dekoracją :) sztukateria się nada do tego idealnie bo pasuje do każdego stylu :) no i do tego można ją malować i dowolnie układać co daje duże możliwości :) a efekt jest nietuzinkowy :) sami zobaczcie na przykłady :)

Zgłoś | Cytuj | Link

25 lutego 2016, 12:35

to nie tylko krzesło jest ważne, ważna jest cała przestrzeń, wiadomo że w dobrze urządzonym biurze lepiej się pracuje. Nam w aranżacji biura pomogła pani projektant z www.punktystyq.com.pl, naprawdę polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 lutego 2016, 13:44

Do aranżacji biura najlepiej wynająć jakiegoś projektanta wnętrz - biuro świadczy o firmie i powinno prezentować się możliwie jak najlepiej. W Warszawie projektowaniem wnętrz m.in. do biur zajmują się tutaj http://370studio.com - ich projekty są całkiem niezłe. Osobiście preferują styl klasyczny, gdzie biuro urządzone jest komfortowo, estetycznie i ze smakiem.

Ten post był edytowany przez ignacyy91 dnia: 29 lutego 2016, 13:44
Zgłoś | Cytuj | Link

4 marca 2016, 09:15

Ja się zdecydowałem na pomoc profesjonalnej firmy w tym zakresie. Chciałem by wszystko dobrze wyglądało i robiło wrażenie nie tylko na mnie, ale także na klientach biura dlatego zdecydowałem się na firmę Contino.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 marca 2016, 09:01

Według mnie w biurze najważniejsze są przede wszystkim meble – powinny być praktyczne i jednocześnie wygodne. Ale powinny też współgrać z całością (w końcu w takim biurze przyjemniej się pracuje, o tym też trzeba pamiętać). Najlepiej chyba dobrać wszystko w jednym miejscu, żeby później nie martwić się, czy coś nie będzie do czegoś pasować. Ja kupowałem wszystkie meble w meblestalowe.pl i szczerze polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 24 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  6 7 8 9 10  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• kamień dekoracyjny na ścianie Liczba postów: 34 Grupa: Porady i op... W ramach poszerzania świadomości ekologicznej firma wprowadziła do oferty dekoracyjne elementy do wnętrz, które są wytwarzane z recyklingowanych materiałów. Każ...
  • projektant wnetrz warto? Liczba postów: 449 Grupa: Porady i op... Ja uważam, że warto korzystać z usług projektantów wnętrz. Od rozplanowania umeblowania itd. zależy nasz późniejszy komfort korzystania z domu/mieszkania, więc....
  • Wycieraczki samochodowe - jakie? Liczba postów: 61 Grupa: Porady i op... Użytkownik andrzej89 napisał: Akurat jeżeli chodzi o wycieraczki samochodowe to ze swojej strony polecam zwrócić uwagę na producenta Dipp, który przygotował wer...
  • Kręgosłup - rehabilitacja Liczba postów: 78 Grupa: Porady i op... Rozpocznij od szczerej rozmowy z członkami Mapquest Directions grupy. Wyjaśnij powody swojego powrotu i pokaż, że jesteś gotów do współpracy.
  • Szafa pod zabudowę Liczba postów: 146 Grupa: Porady i op... Możesz kupić szafę pod zabudowę w tej cenie i jest to ok rozwiązanie jeśli się nie przeprowadzasz, bo te szafy są do jednorazowego montażu. Są ładne i w niskich...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19398 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 494

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >