offline Jan Kowalski inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: kasija praktykant |
Ja polecam www.ergomax.pl. Fotele ergonomiczne,szczególna ochrona odcinka lędźwiowego,wielofunkcyjność pozwalająca dopasować fotel do postury konkretnej osoby, zagłówek, podłokietniki tworzą idealną całość. Z tymi fotelami o kręgosłup i postawę można być spokojnym, a wzrok no cóż...konsekwencja długich godzin pracy:) |
| |
Reklamy Google | |
offline jarilitmanen doświadczony
|
a ja polecam ten fotel biurowy |
| |
offline miss_design praktykant
|
Krzesło może fajnie ozdobić biuro: http://www.koloriwnetrze.pl/artykuly/action,g et,id,749,t,kreatywne-biurowe-fotele.html - ktoś miał świetny pomysł. |
| |
Gość: Lila88 praktykant |
Ja osobiście polecam fotele obrotowe firmy Bejot. Nie są
one najtańsze ale za to wygodne i zdrowe. Mają tak dużą
ofertę, że na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. |
| |
Reklamy Google | |
offline daymon praktykant
|
Też polecam fotele firmy Bejot. |
| |
offline iciesla fachowiec
|
Jeżeli chodzi o fotel to powinien być wygodny w końcu
cały dzień w nim siedzimy firm. jest wiele wszystko
zależy kto co lubi. Jedna osoba powie, że chce zwykły
fotel skórzany lecz np. osoba skarżąca się na bóle
pleców stwierdzi, że musi mieć fotel z masażem. Inni w
przerwach chcieli by w tym fotelu się zrelaksować.... i
kupią taki który ma wysuwany podnóżek. |
| |
offline Kaskader majster
|
|
| |
offline kanders kierownik
|
|
| |
Gość: wesołek praktykant |
|
|
Aranżacja biura: jaki fotel biurowy wybrać
«
Powrót do artykułu: Wybieramy ergonomiczny fotel do biura | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- Komfortowa jadalnia w małym mieszkaniu Liczba postów: 16 Grupa: Wnętrza Szanowni Państwo, Dobrą alternatywą dla tynków dekoracyjnych, betonu architektonicznego, tapet czy kamieni są płytki klinkierowe. King Klinker https://kingklink...
- Jakie meble kuchenne wybrać do kuchni? Liczba postów: 191 Grupa: Wnętrza Od wielu lat prowadzę własny punkt gastronomiczny i wiem jak ważne jest odpowiednie wyposażenie. Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z wyposażenie...
- Jak nie tracić czasu na sprzątanie? Liczba postów: 226 Grupa: Wnętrza muszę się pochwalić, bo mam ten odkurzacz Air Essence Bise Pro i po prostu go uwielbiam! poza tym, że jest bezprzewodowy i ma dużą moc ssania, to ma też podświe...
- Nowoczesna toaleta Liczba postów: 4 Grupa: Wnętrza Podwieszana miska WC to synonim nowoczesności i funkcjonalności w aranżacji łazienki. Jej główną zaletą jest łatwość w utrzymaniu czystości oraz estetyczny wygl...
- Łazienka - jak urządzić ją z głową? Liczba postów: 8 Grupa: Wnętrza Szukasz inspiracji do łazienki? W Świecie Łazienek znajdziesz dodatki, które mogą zdziałać cuda i nadać wnętrzu charakteru. Warto poświęcić chwilę na wybór taki...