offline ![]() Jan Kowalski inżynier
![]() ![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: kasija praktykant |
Ja polecam www.ergomax.pl. Fotele ergonomiczne,szczególna ochrona odcinka lędźwiowego,wielofunkcyjność pozwalająca dopasować fotel do postury konkretnej osoby, zagłówek, podłokietniki tworzą idealną całość. Z tymi fotelami o kręgosłup i postawę można być spokojnym, a wzrok no cóż...konsekwencja długich godzin pracy:) |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() jarilitmanen doświadczony
![]() |
a ja polecam ten fotel biurowy |
| |
offline ![]() miss_design praktykant
![]() |
Krzesło może fajnie ozdobić biuro: http://www.koloriwnetrze.pl/artykuly/action,g et,id,749,t,kreatywne-biurowe-fotele.html - ktoś miał świetny pomysł. |
| |
![]() Gość: Lila88 praktykant |
Ja osobiście polecam fotele obrotowe firmy Bejot. Nie są
one najtańsze ale za to wygodne i zdrowe. Mają tak dużą
ofertę, że na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() daymon praktykant
![]() |
Też polecam fotele firmy Bejot. |
| |
offline ![]() iciesla fachowiec
![]() |
Jeżeli chodzi o fotel to powinien być wygodny w końcu
cały dzień w nim siedzimy firm. jest wiele wszystko
zależy kto co lubi. Jedna osoba powie, że chce zwykły
fotel skórzany lecz np. osoba skarżąca się na bóle
pleców stwierdzi, że musi mieć fotel z masażem. Inni w
przerwach chcieli by w tym fotelu się zrelaksować.... i
kupią taki który ma wysuwany podnóżek. |
| |
offline ![]() Kaskader majster
![]() ![]() |
|
| |
offline ![]() kanders kierownik
![]() |
|
| |
![]() Gość: wesołek praktykant |
|
|
Aranżacja biura: jaki fotel biurowy wybrać
«
Powrót do artykułu: Wybieramy ergonomiczny fotel do biura | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- Trendy w urządzaniu wnętrz na 2024 rok: Jak stworz... Liczba postów: 18 Grupa: Wnętrza
- Panele podłogowe Liczba postów: 314 Grupa: Wnętrza Superparkiet https://superparkiet.pl/ to nie tylko bogata oferta podłóg drewnianych, laminowanych i winylowych, ale także kompleksowa obsługa klienta. Firma ofe...
- Sposób na bezsenność Liczba postów: 14 Grupa: Wnętrza Może spróbuj czytać książki, to relaksuje i lepiej dzięki temu się zasypia, przynajmniej ja tak mam. Ostatnio przeczytałem "Propedeutyka polytyki jak utyka… deK...
- Sprawna przeprowadzka - krok po kroku Liczba postów: 52 Grupa: Wnętrza Nie ma lepszej opcji niż pomoc firmy. Znalezienie dobrej firmy przeprowadzkowej to podstawa przed zmianą miejsca zamieszkania. Słyszałam dobre opinie o firmie z...
- Trudny czas dla firmy - przeprowadzka Liczba postów: 125 Grupa: Wnętrza Pomoc firm może się okazać nieoceniona w takiej sytuacji. Znalezienie dobrej firmy przeprowadzkowej to podstawa przed zmianą miejsca zamieszkania. Słyszałam dob...