offline Jan Kowalski inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: kasija praktykant |
Ja polecam www.ergomax.pl. Fotele ergonomiczne,szczególna ochrona odcinka lędźwiowego,wielofunkcyjność pozwalająca dopasować fotel do postury konkretnej osoby, zagłówek, podłokietniki tworzą idealną całość. Z tymi fotelami o kręgosłup i postawę można być spokojnym, a wzrok no cóż...konsekwencja długich godzin pracy:) |
| |
Reklamy Google | |
offline jarilitmanen doświadczony
|
a ja polecam ten fotel biurowy |
| |
offline miss_design praktykant
|
Krzesło może fajnie ozdobić biuro: http://www.koloriwnetrze.pl/artykuly/action,g et,id,749,t,kreatywne-biurowe-fotele.html - ktoś miał świetny pomysł. |
| |
Gość: Lila88 praktykant |
Ja osobiście polecam fotele obrotowe firmy Bejot. Nie są
one najtańsze ale za to wygodne i zdrowe. Mają tak dużą
ofertę, że na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. |
| |
Reklamy Google | |
offline daymon praktykant
|
Też polecam fotele firmy Bejot. |
| |
offline iciesla fachowiec
|
Jeżeli chodzi o fotel to powinien być wygodny w końcu
cały dzień w nim siedzimy firm. jest wiele wszystko
zależy kto co lubi. Jedna osoba powie, że chce zwykły
fotel skórzany lecz np. osoba skarżąca się na bóle
pleców stwierdzi, że musi mieć fotel z masażem. Inni w
przerwach chcieli by w tym fotelu się zrelaksować.... i
kupią taki który ma wysuwany podnóżek. |
| |
offline Kaskader majster
|
|
| |
offline kanders kierownik
|
|
| |
Gość: wesołek praktykant |
|
|
Aranżacja biura: jaki fotel biurowy wybrać
«
Powrót do artykułu: Wybieramy ergonomiczny fotel do biura | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- Kontakty i przełączniki - istotny element wykończ... Liczba postów: 0 Grupa: Wnętrza
- Kabina prysznicowa bez brodzika Liczba postów: 117 Grupa: Wnętrza Dobrej jakości zestawy prysznicowe znajdziesz w ofercie Sotbe https://sklep.sotbe.com/zestaw-lazienkow y-baterii-prysznicowej-i-umywalkowej-SOT BE polecam zajrzeć...
- Inteligentne sprzatanie domu - czyli czym jest sma... Liczba postów: 1 Grupa: Wnętrza
- Mocne kolory w łazience, które tworzą atrakcyjną i... Liczba postów: 1 Grupa: Wnętrza
- Jak urządzić pokój małego kibica Liczba postów: 17 Grupa: Wnętrza U mnie dzieciaki również mają w bardzo podobnym stylu swoje pokoje urządzone i ja jestem zdania, że ogólnie strefy kibiców są czymś bardzo fajnym. Muszę dodać,....