Aranżacja ogrodu

« Powrót do artykułu: Aranżacja ogrodu | « Powrót do grupy: Ogród i działka

13 stycznia 2013, 20:11

Zgadzam sie: good 0 bad

Dear Sir,
Our company "Pietra Tomor" with its resident in Albania and in Italy, it is exporter of natural slabs
and stone in European countries, such as: Italy, Austria, German, Greece, Czech and Slovak Republic.
- Realization:slabs format and non format, colour: beige, blu, grey, and red.
- Stone: colour - beige, blu, grey, and red; stone hand made; stone kubic shape.
- Starecases: natural surface and non natural surface, calibrated; colour: beige and grey.
- Desky: calibraded surface colour grey, dimenisons: thickness: 2,3,4,5,6 cm, width 140-190 cm,
length 220-300 cm. After that I can send to you photos of our catalogue and price list.
Lets hope in our coperation.
Sincerely Yours
Medi Shaqiri
Administrator
Address in Albania: Str.A.Frasheri, p.3/3, no.32 Tirana-Albania; Mobil: ++355 682202730
Italy: Via Dei Vestini 3, 66023, Francavilla Almare, Chiety-Italy; Mobil: ++39 3209572149
www.pietratomor.com

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 kwietnia 2013, 15:00

Teraz mając pieniądze, wcale nie takie duże, można naprawdę genialnie wyposażyć swój ogród. Meble ogrodowe całkowicie zmieniły swoje oblicze, teraz mają w sobie już to coś ;-)

http://www.m3.pl/gfx/m3/sklep_oferta/6208/zes taw_mebli_ogrodowych_calmo_6724172736.jpg

Źródło: http://www.m3.pl/p6208,zestaw-mebli-ogrodowych-calmo.html

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 kwietnia 2013, 19:25

Ciekawostką przy tych meblach jest fakt, że równie dobrze będa pasowały do domu. To przecież normalne fotele, tyle że wykonane z technorattanu.
Jestem wielkim fanem takich zestawów - mamy coś bardzo podobnego.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 kwietnia 2013, 14:56

Zgadza się - styl się zmienił, ale to ze względu na materiały. Kiedyś wykorzystywano jakieś zwyczajne płyty, ewentualnie drewno. Teraz pojawił się technorattan i masa innych. Meble w końcu wyglądają efektownie.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 czerwca 2013, 20:00

Żeby zaaranżować ogród koniecznie trzeba wzbogacić go o meble . Ja tak zrobiłam w swoim ogrodzie. Przez internet kupiłam meble ogrodowe, które świetnie się komponują z terenami zieleni. http://www.mebleogrodowe.s-bud.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 lipca 2013, 08:37

Very cool, y'all! I like that your work is on Mrs. Saccoccio's webpage so we can see it! Keep up all your hard work! YAY!Paige Feldhauser (Corbin's mom.)

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 546

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >