Aranżacja pokoju dla małej królewny

« Powrót do artykułu: Aranżacja pokoju dla małej królewny | « Powrót do grupy: Wnętrza

7 czerwca 2016, 11:17

Zgadzam sie: good 0 bad

W pokoju mojej córki podobna kolorystyka. Delikatny róż i jasna szarość na ścianach. Malowałam satynową śniezką bo łatwo schodzą zabrudzenia a o te w pokoju dziecka nietrudno.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 czerwca 2016, 12:48

A możesz w takim razie wstawić zdjęcie pokoju córki? Bo sam opis brzmi ciekawie,natomiast każdy na pewno jest ciekaw jak prezentuje się to na żywo,prawda?

www.KamilaMeble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 lipca 2016, 14:18

Moim zdaniem najlepiej zaczęrpnąć porady specjalisty. Ja korzystałam z usług firmy Futurum Architecture. Profesjonalnie łączą style w jedną całość, świetnie znają się na swojej pracy. Przesyłam ich ofertę :http://www.futurumarchitecture.eu/offer/index.html

Zgłoś | Cytuj | Link

20 lipca 2016, 10:41

Nie zawsze porady specjalisty są potrzebne,czasem wystarczy odrobina własnej kreatywności oraz chęci aby nasz pokój uzyskał całkowicie inny wymiar. Co do samych dekoracji oraz ozdób to możecie na nas liczyć,zobaczcie sami www.Belle-Amelie.pl

Ten post był edytowany przez Belle-Amelie.pl dnia: 20 lipca 2016, 10:41
Zgłoś | Cytuj | Link

31 sierpnia 2016, 13:42

zgadzam sie z Belle-Amelie. Swój salon zmieniłam stosując kilka prostych zabiegów - wystarczy kreatywność. Parę dodatków w innych kolorach, ciekawy obraz (tu mamy bogaty wybór w internecie w takich sklepach jak np www.dobrasztuka.pl, przestawienie paru mebli i pokój jak nowy. A czasami wystarczy po prostu przemalować ściany :)

Ten post był edytowany przez mk1984 dnia: 31 sierpnia 2016, 13:44
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 września 2016, 07:58

Pamiętajmy, że jednak mimo wszystko mowa tutaj o pokoju dla dziecka,w dodatku dziewczynki wiec warto postawić na jasną i odważną kolorystykę, uwzględniając ciekawy motyw fototapety, bajkowy plus mebelki.

www.KamilaMeble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

19 grudnia 2016, 10:47

U dzieci fajnie spisują się plakaty edukacyjne jak tutaj http://plakatynasciany.pl/plakaty-edukacyjne-do-pokoju-dziec ka/
Nie dość że uroczo wyglądają to dziecko może czegoś się nauczyć.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 maja 2017, 19:30

Większość dziewczynek lubi bajkę "Kraina lodu", stąd motyw ten jest niezwykle popularny wśród dzieci. Fototapeta http://sklep.foteks.pl/17898-fototapeta-na-fl izelinie-kraina-lodu-siostry-z-balwankami-2959ve.html to świetne pomysł na aranżacje pokoju dziewczynki. Można wytapetować zarówno całe pomieszczenie, jak również pojedynczą ścianę. Córka będzie zachwycona.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19417 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 524

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >