Będziemy wdzięczni za rady aranżacyjne dla pokoju dzieci. 12 metrów, prostokąt. 4 i 7 lat. Czy ktoś może brał do siebie projektanta i może podzielić się efektami jego pracy? Pokazać jak to wygląda? Wszystkiego nie ściągniemy, a może jakieś fajne rozwiązanie nam podejdzie.
offline gabon fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Latka kierownik
|
Prostokąt ok, ale napisz coś bliżej. Bo co innego 3x4, a co innego 2 z hakiem na 5 z hakiem. W jednym przypadku bliżej kwartatu, w drugim bliżej kiszki. My mamy właśnie taką kiszkę, właśnie wykorzystaną przez projektanta. Oczywiście - chętnie pomogę. Masz jakoś specjalnie ograniczony na to budżet? |
| |
Reklamy Google | |
offline pawlowskip inżynier
|
|
| |
offline łukasz83 doświadczony
|
Ja ostatnio zamontowałem kolorowe półeczki w pokoju córki za pomocą plastrow montażowych https://www.youtube.com/watch?v=TdvUL9-hCDw&t super się sprawdzają. |
| |
offline gabon fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Latka kierownik
|
|
| |
offline gabon fachowiec
|
Pod jakie dzieci był ten projekt robiony? Rozdzieliło
link. Na tym zdjęciu: |
| |
offline Latka kierownik
|
Nie jest podany wiek dziecka, ale patrząc na wyposażenie to raczej 5+, prawdopodobnie początek podstawówki. Kolory na tyle uniwersalne, że powinny pasować również pod chłopca i zakładam, że taka aranżacja będzie wystarczająca na dobrych kilka lat. Dopiero teraz zwróciłam uwagę na zasłony z fotki. Kurde, nie mamy takich, a super to wygląda ;-) |
| |
offline gabon fachowiec
|
Jest napisane tylko że to pokój dziewczynki, ale z tymi kolorami to się zdecydowanie zgadzam, pod chłopca również powinny super pasować. To chyba są jakieś takie rolety zwijane w mało standardowy sposób. Raczej to nie są zasłony. Przyznam, że coraz bardziej jesteśmy na tak temu pomysłowi ;-) |
| |
offline Latka kierownik
|
Pokażcie to dziecku, niech samo oceni czy się podoba.
Nawet małe dziecko powinno mieć prawo głosu. |
|