Aranżacja salonu

« Powrót do grupy: Ekspert aranżacji wnętrz

Stron: 31 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  8 9 10 11 12  ▸  ▸▸

31 maja 2016, 00:51

Zgadzam sie: good 0 bad

Też wolę kupować meble stacjonarnie niż iść na żywioł i zamawiać przez internet;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 maja 2016, 11:50

Noo stacjonarnie to mozna obejrzeć, dotknąć..

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 maja 2016, 12:03

Wszystko super i pięknie, ale to możemy mówić o takich ideałach, jak różnica w cenie to 5%. A różnica ta potrafi wynosić nawet 20% i więcej. Wtedy nie wiem jak wy, ale ja naprawdę wolę obejrzeć coś w sklepie stacjonarnym, a kupić w sklepie internetowyhm - i zaoszczędzić kupę pieniędzy. Przy założeniu, że meble, wystrój itd będą kosztowały 6 tysięcy - co wydaje się dość rozsądną ceną, to oszczędność wynosi już 1200 zł

Zgłoś | Cytuj | Link

31 maja 2016, 13:14

Ja znalazłam bardzo fajne aranżacje na tym serwisie: http://www.mieszkaniezpomyslem.pl/ - dużo artykułów, zdjęć i praktycznych porad. Lubię wynajdywac w necie takie perełki jak takie właśnie portale, ale szkoda że jest ich tak mało :(

Zgłoś | Cytuj | Link

31 maja 2016, 17:42

Stacjonarnie lepiej, tak samo jak wybór deski, lepiej dotknąć, ja przy wyborze pojechałam do ArtCore w Warszawie i sam zobaczyłam jak to wygląda na żywo, bo jednak laptop nie oddaje dokładnego koloru i faktury.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 czerwca 2016, 00:51

W internecie kupowałam już wiele rzeczy ale mebli nigdy. Nie wiem czy zdecydowałabym się zamawiać je w ciemno... Wiem, że można je zwrócić ale szkoda trochę czasu na załatwianie wszystkiego. Prędzej wybrałabym się do salonu meblowego;)

Zgłoś | Cytuj | Link

3 czerwca 2016, 20:05

Mój ostatni nabytek to meble modułowe, zakupione w jednym z salonów meblowych. Wolałam kupić stacjonarnie niż przez neta. Jestem bardzo zadowolona z nowego salonu:)

Zgłoś | Cytuj | Link

6 czerwca 2016, 12:56

@Pino - oglądałeś dziś "DD TVN"? Mówili o meblach modułowych, chyba od BRW. Trzeba u nich zgłębić temat ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

6 czerwca 2016, 22:20

Ja widziałam. Rzeczywiście wyglądają zacnie:) Chyba się przejdę żeby sprawdzić jak prezentują się w rzeczywistości:)

Zgłoś | Cytuj | Link

7 czerwca 2016, 13:33

Użytkownik Gość: Maryja napisał: @Pino - oglądałeś dziś "DD TVN"? Mówili o meblach
modułowych, chyba od BRW. Trzeba u nich zgłębić temat ;)

DD TVN? Chyba Ci się coś pomyliło :D Mówili o tym w pytaniu na śniadanie ;)
Mebelki bardzo ciekawe, chyba czas na zmiany :D

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 31 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  8 9 10 11 12  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19396 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 1076

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >