Stron: 31 ▾ ◂◂ ◂ 10 11 12 13 14 ▸ ▸▸
Gość: KarolinaXXX praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Gaston praktykant |
@Karolina Dokładnie :) Dlatego ja już dłużej się nie zastanawiam, tylko maszeruję na zakupy. Muszę to wszystko sobie pomierzyć, podliczyć cenę i ocenić, co jest mi potrzebne, do urządzenia pokoju według pomysłu. Fajnie, że Possi Light ma tyle elementów do wyboru - będzie łatwiej wszystko dopasować :) |
| |
Reklamy Google | |
Gość: MaMa praktykant |
|
| |
Gość: KarolinaXXX praktykant |
@MaMa - zachwalamy, ponieważ BRW stanęło na wysokości zadania. Meble Possi są ładne, eleganckie, masz możliwość wielu aranżacji, a do tego są pakowne. Spokojnie zmieścisz w nich swoje klamoty. W dodatku masz dość duży wybór poszczególnych modułów, które możesz łączyć ze sobą do woli. Kupujesz tylko to co jest Ci potrzebne. A w przyszłości zawsze możesz dokupić kolejny moduł. |
| |
Gość: Gaston praktykant |
@MaMa - potwierdzam słowa Karoliny. Bo dyskusjach tutaj w końcu zdecydowałem się na kupno w weekend. Chwilę zawsze warto poświęcić, a tym meblom to już w szczególności. ;) Są eleganckie i pakowne, także jeśli tylko dobrze ocenisz swoje potrzeby, wystarczą Ci do swobodnego ułożenia wszystkich rzeczy. A w razie czego - jak pisze Karolina - dokupisz sobie dodatkowy moduł i po problemie ;) |
| |
Reklamy Google | |
offline Porek456 fachowiec
|
|
| |
Przekonaliście mnie i w weekend zrobiłam sobie wycieczkę do salonu BRW. Muszę przyznać, że meble zrobiły na mnie większe wrażenie niż na zdjęciach w internecie. Wszystkie moje wątpliwości zostały rozwiane przez bardzo miłego i (co najważniejsze)kompetentnego pracownika. Status - zamówione :D |
| |
|
| |
offline patiko fachowiec
|
|
| |
offline Belle-Amelie.pl majster
|
|
|