Aranżacja salonu

« Powrót do grupy: Ekspert aranżacji wnętrz

Stron: 31 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  11 12 13 14 15  ▸  ▸▸

15 lipca 2016, 10:24

Zgadzam sie: good 0 bad

Czy ktoś może polecic dystrybutora sufitów napinanych? Wiem ze jest kulki w polsce ktorzy działają

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 lipca 2016, 15:41

Użytkownik Gość: Baklan1 napisał: Czy ktoś może polecic dystrybutora sufitów napinanych?
Wiem ze jest kulki w polsce ktorzy działają
Użytkownik Gość: Baklan1 napisał: Czy ktoś może polecic dystrybutora sufitów napinanych?
Wiem ze jest kulki w polsce ktorzy działają

Największy u nas jest Grupa DPS. Ale dystrybutorów to już najlepiej sprawdź sobie u nich na stronie albo na blogu. http://www.dpsceilings.com/dystrybutorzy/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 lipca 2016, 09:59

Coraz częściej widać te podpinane sufity i z dobrym oświetleniem współgrają świetnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 lipca 2016, 12:59

Najlepiej jak kolory podświetlenia się zmieniają wtedy na prawdę jest to genialne

Zgłoś | Cytuj | Link

31 lipca 2016, 12:49

a jeżeli potrzebujecie różnego rodzaju akcesoriów mebli to warto sprawdzić ofertę http://drewex-detal.pl/ tam mają je w dobrej cenie

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 sierpnia 2016, 01:28

Tutaj http://www.kingasliwa.pl są namiary na naprawdę dobrego architekta wnętrz, któremu warto zaufać. Oferuje świetne i bardzo praktyczne rozwiązania. Warto pamiętać o tym, że wnętrze, a przede wszystkim salon musi być funkcjonalny.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 września 2016, 12:21

Nowoczesne dekoracje w stylu skandynawskim możecie znaleźć na sklepie stylovo.com :) Oferują oryginalne wazony z ozdobnego szkła oraz drewniane poroża myśliwskie. Sam zaopatrzyłem się u nich w głowę jelenia i wazon, moja sypialnia z pomocą tych dodatków stała się luksusowa. Jestem zachwycony, sami zobaczcie.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 września 2016, 14:42

O, w takim razie chętnie zerknę. Szukam teraz skandynawskich dodatków do mieszkania.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 września 2016, 10:59

Skoro mowa o aranżacji salonu oraz meblach i dodatkach które się z tym wiążą, to polecam zwrócić uwagę także na naszą stronę Quadre.pl gdzie znajdziecie szeroki wybór i fachową obsługę.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 września 2016, 17:47

Na małe wnętrza na pewno meble na wymiar, które pozwolą w 100% wszystkie kąty zagospodarować.

http://www.blog.decoroom.eu/

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 31 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  11 12 13 14 15  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Akcesoria kuchenne Liczba postów: 54 Grupa: Ekspert ara... gdzie zakupujecie wasze akcesoria ? _________________________________ sztu czne kompozycje na cmentarz
  • Aranżacja domu Liczba postów: 22 Grupa: Ekspert ara... Szanowny Panie, Rekomenduję grunt szybkoschnący Śnieżka Acryl-Putz GR43 Pro. Grunt może być wykorzystany zarówno przed aplikacją gładzi, jak również przed malow...
  • Dachówka Liczba postów: 3 Grupa: Ekspert ara... Największym konkurentem pokryć ceramicznych są dachówki betonowe, które wyglądem do złudzenia przypominają wyroby z ceramiki. Dachówka betonowa (inaczej dachówk...
  • Meble na wymiar Warszawa Liczba postów: 1 Grupa: Ekspert ara... Cześć, mam trudny układ mieszkania i szukam mebli na wymiar. Warszawa i okolice. Czy ktoś może polecić dobrą firmę, która się tym zajmuje?
  • Jaka podłoga do salonu Liczba postów: 462 Grupa: Ekspert ara... Jaką podłogę najlepiej wybrać przy dwóch dużych psach :)?

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19406 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 508

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >