Ja jakoś nie jestem zwolennikiem kominków. Później tyle
dymu może być w mieszkaniu i sadzy i innych efektów
ubocznych spowodowanych paleniem drewnem w środku :P
Moj salon jest wykonany w podobnym stylu, przy calej
aranzacji mieszkania pomagala mi firma http://artecubo.pl/.
Lubie takie surowe wykonczenia w stonowanych kolorach,
stawiam zawsze na prostote i na tym mi zalezalo. Postaram
sie zrobic zdjecie mojego salonu i wyslac wam efekt koncowy
bo slowami tego nie potrafie wytlumaczyc ;)
Stron: 31 ▾ ◂◂ ◂ 2 3 4 5 6 ▸ ▸▸
offline arekpawlak praktykant
|
|
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 9 października 2015, 22:49 | |
| |
Reklamy Google | |
offline flowerski praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline kwieczko fachowiec
|
|
| |
offline jola85 kierownik
|
Ostatni byłam u mojej znajomej, która urządzała mieszkanie w stylu nowoczesnym. Ona miała dekoratora, który jej w tym pomagał i efekt był super. Powiem wam, że http://www.kominki-kozlowski.pl/]kominki w salonach to jednak świetnie wyglądają, zwłaszcza takie nowoczesne. |
| |
offline Porek456 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: ola_m praktykant |
ja to sama smykalki nie mam do aranzacji, nie wiem co laczyc ze soba a co ne, wiec jak robilam mieszkanie musialam zatrudnic Architektownie, zeby mi wszsytko zaprojektowala, podzielilam sie moimi pomyslami, troche musieli z tego wyeliminowac, bo niektore rzeczy nie pasowalu do siebie, ale ogolnie potem wszystko wyszlo super. Korzystacie z projektantow? |
| |
Gość: miszkae praktykant |
A co powiecie o wnętrzach w stylu industrialnym? Z metalowymi regałami? |
| |
offline Eldon32 fachowiec
|
|
| |
offline Sylweko praktykant
|
Mi bardzo podobają się wnętrza jasne i przestronne, dlatego urządzając salon postawiłby na jasne wnętrze z elementami bieli:) Znajomi mają salon w brązach i do tego niby meble w jasnych kolorach, ale kanapa jest ciemna i ściany tez niezbyt zachęcające, bo ciemnobrązowe, a podłoga też ciemna i ogólnie całe wnętrze dość mocno przytłacza:/ Moim zdaniem w salonie sprawdzi się jasna podłoga i jasne meble, a nawet białe i wtedy wnętrze jest naprawdę przytulne i przyjemne do odpoczynku:) Kanapa raczej ciemniejsza, bo biała to niepraktyczna, ale białe ściany mogłyby być:) |
| |
Gość: smykiewiczka praktykant |
Warto popatrzeć sobie na jakieś aranżacje, a później poszukac podobnych mebli i dodatków w sklepach. Ja akurat swoje znalazłam w salonie meblowym 33meble w Szczecinie. |
|
Stron: 31 ▾ ◂◂ ◂ 2 3 4 5 6 ▸ ▸▸