Aranżacja salonu

« Powrót do grupy: Ekspert aranżacji wnętrz

Stron: 31 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  6 7 8 9 10  ▸  ▸▸

17 maja 2016, 12:26

Zgadzam sie: good 0 bad

Użytkownik Gość: Basia100 napisał: Jakie meble będą najodpowiedniejsze do salonu? Moje graty
wylądowały na śmietniku, nie mogłam na nie już patrzeć
:P Mamy wiosnę, a to dobry czas na zmiany i odświeżenie
mieszkania. :)

Co prawda, to prawda :D Zastanawiałaś się nad meblami modułowymi? Zawsze potem mozesz je poprzestawiać, nie to co meblościankę :D

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 maja 2016, 04:58

Może w takim razie warto postawić na minimalizm? W artykule http://www.dopoznania.pl/warszawa/pl/minimali zm_prosto_i_funkcjonalnie.html dokładnie wyszczególniliśmy, dlaczego ten styl jest obecnie tak popularny i interesuje się nim coraz więcej osób. Warto podkreślić, że czołowi producenci zachowują najnowsze trendy i stawiają na nowoczesność, naturę oraz prostotę. Jeśli zatem nie wiesz, jak urządzić mieszkanie, to nasz wpis i kilka zawartych tam cennych informacji powinny Ci pomóc.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 maja 2016, 09:49

Zgadzam się z @Robertą. Ja w czasie zmian w moim domu zainwestowałam w meble modułowe i nie żałuję wyboru. Sprawdzają się w sypialni i w salonie.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 maja 2016, 13:52

Widzę, że wszyscy chwalą meble modułowe. Może i ja się skuszę :D Od dawna mnie już nosi, aby zmienić coś w mieszkaniu, a meble to dobry pomysł :)

Zgłoś | Cytuj | Link

18 maja 2016, 15:27

Ja polecam wstawić jakąś ładnąlampę dekoracyjną. W dzisiejszym świecie jest tego olbrzymi wybór - philips przestawił sie na bardziej takie estetyczne i ładne produkty, nowodvorsky produkuje naprawdę dobre jakościowo i akceptowalne cenowo lampy. Jest w czym wybierać

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 maja 2016, 08:59

@Andzia2 no ba - dla mnie wymiana mebli to najciekawsza zmiana w domu! Szczególnie, gdy połączysz to z wymianą dywanów czy przemalowaniem ścian. Szukałaś już jakichś mebli modułowych? :)

Zgłoś | Cytuj | Link

19 maja 2016, 09:12

moze po prostu projektant wnetrz? Osobiscie podczas wykanczania mieszkania korzystalem z uslug www.martawanat.pl i jestem bardzo zadowolony, zrobili niesamowita robote

Zgłoś | Cytuj | Link

20 maja 2016, 13:37

Jakby nie patrzeć, to mogą nam się podobać różne inspiracje w sieci, ale nie zapominajmy, że dom ma być przede wszystkim funkcjonalny. I nie potrzeba nam nie wiadomo czego... Zresztą właśnie tym kieruje się większość Polaków. Tak przynajmniej wyszło z badań TNS

Zgłoś | Cytuj | Link

23 maja 2016, 11:09

Ciekawy tekst - zgadzam się z nim w 100%. Stąd moja propozycja dotycząca mebli modułowych - mega funkcjonalnych i w rozsądnej cenie ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

23 maja 2016, 22:56

Słyszałam wiele dobrego o meblach modułowych. Może się skuszę:)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 31 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  6 7 8 9 10  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jaka podłoga do salonu Liczba postów: 501 Grupa: Ekspert ara... Jaką podłogę najlepiej wybrać przy dwóch dużych psach :)?
  • Meble kuchenne na wymiar Liczba postów: 318 Grupa: Ekspert ara... poszukuje dobrej firmy z pod Bydgoszczy do wykonania mebli _______________________________________ _- bukiety z lilii na cmentarz
  • Meble na wymiar Warszawa Liczba postów: 3 Grupa: Ekspert ara... Cześć, mam trudny układ mieszkania i szukam mebli na wymiar. Warszawa i okolice. Czy ktoś może polecić dobrą firmę, która się tym zajmuje?
  • Aranżacja domu Liczba postów: 23 Grupa: Ekspert ara... Zarówno płytki jak i armaturę z łatwością znajdziecie zaglądając do oferty od https://www.abcplytki.pl/ Jest to sklep internetowy dysponujący bardzo bogatym aso...
  • Akcesoria kuchenne Liczba postów: 54 Grupa: Ekspert ara... gdzie zakupujecie wasze akcesoria ? _________________________________ sztu czne kompozycje na cmentarz

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19417 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 340

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >