Aranżacja salonu

« Powrót do grupy: Ekspert aranżacji wnętrz

Stron: 31 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  7 8 9 10 11  ▸  ▸▸

23 maja 2016, 22:57

Zgadzam sie: good 0 bad

Słyszałam wiele dobrego o meblach modułowych. Może się skuszę:)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 maja 2016, 23:03

Co do wyżej wymienionych mebli, możecie coś polecić? Czy ktoś ma jakieś doświadczenia? Lepiej szukać w salonach czy posiłkować się internetem?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 maja 2016, 06:42

Ja przede wszystkim posiłkowałbym się internetem a później ewentualnie salonami dla sprawdzenia.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 maja 2016, 11:08

Użytkownik Tomek111 napisał: Ja przede wszystkim posiłkowałbym się internetem a
później ewentualnie salonami dla sprawdzenia.

Co Ci po internetach, jak i tak decydującym czynnikiem jest zawartość Twojego portfela? :D

Zgłoś | Cytuj | Link

25 maja 2016, 00:03

Użytkownik Gość: Maxxx napisał: Użytkownik Tomek111 napisał:
Ja przede wszystkim
posiłkowałbym się internetem a

później ewentualnie salonami dla
sprawdzenia.

Co Ci po internetach, jak i tak decydującym czynnikiem jest
zawartość Twojego portfela? :D

Ale w internetach taniej niż w salonach stacjonarnych :P A skoro zawartość portfela ważna to chyba lepiej kupić wiecej za mniej niż odwrotnie :P

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 maja 2016, 10:47

Faktycznie, online często można znaleźć taniej meble niż w salonie. Ja jednak wolę najpierw zobaczyć je na żywo, ocenić czy mi się podobają i dopiero wtedy podjąć decyzję o kupnie przez sieć.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 maja 2016, 00:23

Zgadzam się. Osobiście sama wolę się wybrać do salonu, sprawdzić jak prezentują się meble, jak są zrobione itd. Nie lubię tracić czasu na zwroty. Jestem zdania, że lepiej wydać więcej pieniędzy na solidne sprawdzone meble niż kupić tani bubel.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 maja 2016, 00:59

To samo tutaj @Nadijja. Aranżacja mieszkania to wyzwanie (przyjemne;)), szkoda czasu na bawienie się w zwroty. Lepiej spędzić 2-3 popołudnia z rodzinką na wyborze mebli w salonie meblowym niż dzwonić po kuriera;)

Zgłoś | Cytuj | Link

30 maja 2016, 15:37

Dokładnie, zgadzam się z Kimmi. Poza tym lepiej jest obejrzeć meble na "żywo". Na zdjęciach wszystko ładnie wygląda, a jakość wykonania jest ważna.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 maja 2016, 19:00

Dokładnie, lepiej później nie żałować, że się kupiło kota w worku. Nowe meble to jednak spora zmiana.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 31 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  7 8 9 10 11  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jaka podłoga do salonu Liczba postów: 501 Grupa: Ekspert ara... Jaką podłogę najlepiej wybrać przy dwóch dużych psach :)?
  • Meble kuchenne na wymiar Liczba postów: 318 Grupa: Ekspert ara... poszukuje dobrej firmy z pod Bydgoszczy do wykonania mebli _______________________________________ _- bukiety z lilii na cmentarz
  • Meble na wymiar Warszawa Liczba postów: 3 Grupa: Ekspert ara... Cześć, mam trudny układ mieszkania i szukam mebli na wymiar. Warszawa i okolice. Czy ktoś może polecić dobrą firmę, która się tym zajmuje?
  • Aranżacja domu Liczba postów: 23 Grupa: Ekspert ara... Zarówno płytki jak i armaturę z łatwością znajdziecie zaglądając do oferty od https://www.abcplytki.pl/ Jest to sklep internetowy dysponujący bardzo bogatym aso...
  • Akcesoria kuchenne Liczba postów: 54 Grupa: Ekspert ara... gdzie zakupujecie wasze akcesoria ? _________________________________ sztu czne kompozycje na cmentarz

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 391

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >