Wiosna wiosna coraz większymi krokami się zbliża. Co byście mi poradzili w kwestii aranżacji tarasu? Chciałabym zakupić troszke kwiatków doniczkowych. I właśnie. Jakie doniczki do kwiatków wyglądają ładniej? Takie ogromne w rozmiarach XXL czy takie bardzo malutkie? Które są w lepszym guście?
Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Magda.Kreska doświadczony
|
Jakie są w guście? No właśnie, to jest indywidualna sprawa. I to głównie Tobie muszą się podobać. Jeśli chodzi o wielkość doniczek, to zarówno duże jak i te mniejsze są ładne. Bo wzornictwo jest bogate. Tylko to zależy jeszcze jaki jest Twój taras? Bo na małym metrażu doniczki XXL wyglądały by niekorzystnie (takie jest moje zdanie) |
| |
Reklamy Google | |
offline KOSTEK24 fachowiec
|
|
| |
offline gabibi inżynier
|
powiem tak, jeśli masz salon, albo duży pokój dzienny - super. U mnie nie dało rady, ale za to w firmie :) chyba ze trzy stoją - fajne to. Z dużymi rozpiętymi roślinami (zapomniałam nazwy ;p ). Jeśli masz gdzie to cudo postawić i ci się takie podobają - śmiało! |
| |
offline stokrotka362 doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline adamnowak doświadczony
|
|
| |
offline 24bud_pl doświadczony
|
|
| |
offline Gabriello77 praktykant
|
Zależy też gdzie chcemy takie donice postawić. Ja mam u siebie w ogrodzie całkiem spore,cermiczne (o tego typu:http://www.sklep.hydroponika.pl/Donice/cerami czne/). Jeżeli jest duża przestrzeń to nie jest źle, można mieć np. ciekawie prycięte bukszpany. Zresza fakt, wszsytko jest zależne od gustu. |
| |
offline 1lazienka_pl majster
|
|
|