offline pawlowskip inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: huberciq praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline fikson kierownik
|
Generalnie bardzo fajne aranżacje, w takich miejscach zawsze podobają mi się głównie ściany, zawsze na nie zwracam uwagę. Jakie są najlepsze? Moim zdaniem po pierwsze fajna cegła do dekoracji, po drugie dobra gładź, żeby wszystko było wyważone. Pomalowana na szaro, wygładzona np. Acryl-Putzem ściana naprawdę może dać minimalistyczny wygląd, który tak wielu osobom się podoba. |
| |
offline Stafski majster
|
|
|
Aranżacje wnętrz w stylu nowojorskich loftów
«
Powrót do artykułu: Aranżacje wnętrz w stylu nowojorskich... | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- 5 przydatnych wskazówek na przedświąteczne porząd... Liczba postów: 1 Grupa: Wnętrza
- Czy niedrogie baterie łazienkowe mogą być dobrym w... Liczba postów: 1 Grupa: Wnętrza
- Komfortowa jadalnia w małym mieszkaniu Liczba postów: 16 Grupa: Wnętrza Szanowni Państwo, Dobrą alternatywą dla tynków dekoracyjnych, betonu architektonicznego, tapet czy kamieni są płytki klinkierowe. King Klinker https://kingklink...
- Jakie meble kuchenne wybrać do kuchni? Liczba postów: 191 Grupa: Wnętrza Od wielu lat prowadzę własny punkt gastronomiczny i wiem jak ważne jest odpowiednie wyposażenie. Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z wyposażenie...
- Jak nie tracić czasu na sprzątanie? Liczba postów: 226 Grupa: Wnętrza muszę się pochwalić, bo mam ten odkurzacz Air Essence Bise Pro i po prostu go uwielbiam! poza tym, że jest bezprzewodowy i ma dużą moc ssania, to ma też podświe...