offline pawlowskip inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: huberciq praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline fikson kierownik
|
Generalnie bardzo fajne aranżacje, w takich miejscach zawsze podobają mi się głównie ściany, zawsze na nie zwracam uwagę. Jakie są najlepsze? Moim zdaniem po pierwsze fajna cegła do dekoracji, po drugie dobra gładź, żeby wszystko było wyważone. Pomalowana na szaro, wygładzona np. Acryl-Putzem ściana naprawdę może dać minimalistyczny wygląd, który tak wielu osobom się podoba. |
| |
offline Stafski majster
|
|
|
Aranżacje wnętrz w stylu nowojorskich loftów
«
Powrót do artykułu: Aranżacje wnętrz w stylu nowojorskich... | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- Jak dobrać akcesoria do łazienki? Liczba postów: 254 Grupa: Wnętrza Pytanie co chce się osiągną, jak dla mnie taki dodatek może zmienić charakter całego wnętrza. Hitem są dla mnie akcesoria, które oferuje sklep lazienkaplus.pl i...
- Jakie zmiany w trendach wnętrzarskich można zaobse... Liczba postów: 1 Grupa: Wnętrza
- Ciekawe pomysły na zaaranżowanie kącika czytelnicz... Liczba postów: 1 Grupa: Wnętrza
- Komfortowa jadalnia w małym mieszkaniu Liczba postów: 17 Grupa: Wnętrza Szanowni Państwo, Dobrą alternatywą dla tynków dekoracyjnych, betonu architektonicznego, tapet czy kamieni są płytki klinkierowe. King Klinker https://kingklink...
- Jaka powinna być nowoczesna łazienka? Liczba postów: 37 Grupa: Wnętrza Decydując się na współprace ze specjalistami nie marnujecie swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli szukacie sprawdzonego producenta najróżniejszych kabin sanitarnych...