Aranżacyjne trendy 2014 - minimalizm, surowe formy?

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

2 października 2014, 20:56

Zgadzam sie: good 0 bad

Jakie są aranżacyjne trendy 2014 - minimalizm, surowe formy, stylowe i klimatyczne wnętrza?
Zastanawiam się jak urządzić mieszkanie (nóweczka nieśmigana) - prawdopodobnie skorzystam z usług jakiegoś projektanta, czy firmy, ale wstępnie chcę się zorientować co jest modne.
wg was?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 października 2014, 09:16

Ja bym na Twoim miejscu urzadził tak jak Tobie sie podoba.
Ale modny jest na pewno przemyślany minimalizm

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 października 2014, 18:56

A projektanci dużo biorą za takie modne zaaranżowanie wnętrza?

Zgłoś | Cytuj | Link

4 października 2014, 08:34

To oczywiste, że urządzę tak, jak mnie się podoba, już nawet mam na oku dwie firmy projektowe od takich wykończeń, ale że w temacie mebli czy pomysłów to raczej sama mam mało inspiracji, to właśnie szukam pomocy.
I tak fajnie, że firmy robiace wykończenia mieszkań mają u siebie masę fotek, którymi się można zainspirować.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 października 2014, 17:59

A jakie firmy masz na oku?
Pokaż fotki to Ci powiem czy fajne :D:D::D

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 października 2014, 09:52

Np. deconova (z Warszawy).
Inspirują mnie wnętrza w takiej stylistyce:

To parę fotek z ich zrealizowanych już wcześniej projektów (portfolio: http://www.deconova.pl/realizacje.php.

Jak myślisz, fajne? Jak dla mnie minimalizm pełny, ale jak to wzbogacić o jakies ciepłe dekoracje, to mogłoby być fajnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 października 2014, 10:19

Tego typu miejsce wcale nie jest surowe,wręcz przeciwnie-z parkietem bardzo fajnie się prezentuje i myślę,że warto. W 2014 roku bardzo popularny był styl skandynawski w wielu wnętrzach co mi osobiście niezbyt się podoba,wolę cieplejsze rozwiązania oraz kolory.

www.DoOzdabiania.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

7 października 2014, 11:14

Mnie się bardzo tak podoba jak na foto

Zgłoś | Cytuj | Link

8 października 2014, 09:39

I ostatecznie zdecydowałaś sie na coś?

Zgłoś | Cytuj | Link

9 października 2014, 10:45

Ta kuchnia z trzeciej fotki, z tym blatem wchodzącym głęboko w meble wygląda świetnie - ja bym właśnie w coś takiego uderzał, bardzo nowoczesne i jednocześnie praktyczne, daje pole do popisu jeśli chodzi o dekoracje.
Myślę, że własnie to sa trendy jak to napisałaś wnętrza, bo i nowocześnie, i trochę inaczej niż wszyscy i praktycznie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Meble tapicerowane Liczba postów: 202 Grupa: Najnowsze t... Jeśli szukacie krzeseł do kuchni idealne będą https://jardex.pl/hokery/ oni wykonują krzesła z trwałych materiałów, wiec na pewno posłużą wam przez wiele lat.....
  • Metalowe Meble biurowe Liczba postów: 102 Grupa: Najnowsze t... Metalowe szafki charakteryzują się wyjątkową trwałością, co czyni je niezwykle funkcjonalnym elementem wyposażenia w różnych miejscach pracy i instytucjach eduk...
  • kupno mebli Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Jeżeli szukasz ciekawych rozwiązań np. do sypialni, to zajrzyj tutaj https://www.superszafy.pl/ Fajnym pomysłem jest łóżko z zabudową.
  • Podłoga Liczba postów: 130 Grupa: Najnowsze t... Superparkiet https://superparkiet.pl/ to jedna z czołowych firm w Polsce specjalizujących się w dostarczaniu najwyższej jakości podłóg. Dysponując czterema prof...
  • Które meble biurowe? Liczba postów: 648 Grupa: Najnowsze t... W czasie urządzania domowego biura wiele osób zastanawia się, czy krzesło na kółkach to dobry wybór. Ja też miałem wątpliwości, ale trafiając na ciekawy artykuł...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19785 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 146

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >