Architekt Kraków - Poszukuję sprawdzonego biura architektonicznego na terenie Krakowa, polecacie może jakieś konkretne firmy?
offline hannak majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline run3donlineaz praktykant
|
Hello! I could have sworn I've been to this site play snake before but after checking through some of the post I realized it's new to me. Nonetheless, I'm definitely happy I found and I'll be book-marking and checking back frequently! |
| |
Reklamy Google | |
Gość: mika67 praktykant |
Kupiliśmy z mężem mieszkanie w nowym budownictwie we Wrocławiu w stanie surowym. W związku z tym postanowiliśmy skorzystać z pomocy architekta. Nasze mieszkanie zaprojektowała pracownia projektowa Projekt Design. Razem z naszą panią architekt ustaliliśmy nasze priorytety i wybraliśmy styl mieszkania. Projekt jest przestronny i bardzo funkcjonalny, a prace są już na finiszu! |
| |
offline marta89 fachowiec
|
Interesuje mnie stylizacja wnętrz Warszawa. Czy możecie polecić sprawdzonych architektów wnętrz, którzy wykonają remont generalny? Zależy mi na pełnym profesjonalizmie. Jakiś czas temu znalazłam pogotowie wnętrzarskie. Czy znacie? https://www.pogotowiewnetrzarskie.com/ |
| |
offline Yulia Master praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
Również poszukuje osób, lub firmy która zajęłaby się budową mostów. Znacie kogoś? Modułowość nowoczesnych mostów tymczasowych ma także tę zaletę, że wszystkie drogowe obiekty inżynierskie stworzone z ich pomocą – mosty stalowe, pomosty, wiadukty i przejścia dla pieszych – można wyposażyć w szeroką gamę akcesoriów takich jak rynny odprowadzające wodę deszczową, uchwyty dla kabli i rur, różnorodne bariery i rodzaje nawierzchni, podjazdy i rampy, siatki zabezpieczające, ekrany, systemy kamer monitoringu, windy osobowe oraz oświetlenie. |
| |
Gość: yangtulo praktykant |
You start as a small worm, get bigger by eating other worms who try to do the same. Snake io How long can you survive? |
| |
offline arleta9090 praktykant
|
|
| |
Gość: iruimawuciwe praktykant |
|
| |
Gość: Maikoo praktykant |
|
|