offline marymontka praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline lukis praktykant
|
U mnie w zeszły czwartek przykręcili ostatnie drzwiczki;) Wszystko wygląda super, znajomi chwalą – nie ma problemu. Miałem trochę obaw, bo wiadomo, że różnie jest z takimi firmami. Znajoma miała wymieniane meble w salonie i wielcy panowie majstrowie zniszczyli jej drzwi!!! Ale w Atlas było wszystko ok. Ja jestem akurat z Bydgoszczy i z Fordońskiej brałem meble. |
| |
Reklamy Google |
Atlas Kuchnie - co sądzicie?
«
Powrót do grupy: meble kuchenne Alas Kuchnie
Aby dodać post, należy się zalogować.
Ostatnio na forum
- Meble ogrodowe Liczba postów: 5 Grupa: Galeria ogr... Lubisz spędzać czas na świeżym powietrzu? Wygodny i elegancki stół ogrodowy to podstawa! Di Volio oferuje nowoczesne modele wykonane z trwałych materiałów, któr...
- Dekoracje ścienne Liczba postów: 65 Grupa: Galeria wnę... Czy wiecie, która firma posiada w ofercie tapety do przedpokoju. Lubię nowoczesne tapety z elementami kwiatowymi. Jak na razie znalazłam w Internecie sklep Pasi...
- Bramy garażowe Liczba postów: 17 Grupa: Galeria bud... W takim razie, jeżeli przyszedł moment na wybór odpowiedniej bramy garażowej do swojego garażu to możecie w takim razie skontaktować się z Wik Door z Limanowa h...
- Pomysły na prezenty pod choinkę dla niej, dla nie... Liczba postów: 70 Grupa: Galerie zdj... Wybór biustonosza do sukienki bez pleców może być wyzwaniem, ale na rynku dostępne są różne rozwiązania, które zapewniają komfort i estetykę. Warto rozważyć biu...
- 4 pomysły na aranżację wnętrz o „uzdrawiającej” mo... Liczba postów: 3 Grupa: Galeria wnę...