offline marymontka praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline lukis praktykant
|
U mnie w zeszły czwartek przykręcili ostatnie drzwiczki;) Wszystko wygląda super, znajomi chwalą – nie ma problemu. Miałem trochę obaw, bo wiadomo, że różnie jest z takimi firmami. Znajoma miała wymieniane meble w salonie i wielcy panowie majstrowie zniszczyli jej drzwi!!! Ale w Atlas było wszystko ok. Ja jestem akurat z Bydgoszczy i z Fordońskiej brałem meble. |
| |
Reklamy Google |
Atlas Kuchnie - co sądzicie?
«
Powrót do grupy: meble kuchenne Alas Kuchnie
Aby dodać post, należy się zalogować.
Ostatnio na forum
- Nieduże mieszkanie dla pary urządzone w eleganckim... Liczba postów: 2 Grupa: Galeria wnę...
- Roleta dobrze dopasowana do charakteru wnętrza Liczba postów: 27 Grupa: Galeria wnę... roletaroletaroleta
- Pomysły na prezenty pod choinkę dla niej, dla nie... Liczba postów: 68 Grupa: Galerie zdj... Świąteczne praliny w formie choinki z marcepanem od Lindt to propozycja, która łączy tradycję i wyjątkowy smak. Znajdziesz je na https://smaczajama.pl/pl/p/Lind...
- Mała architektura ogrodowa z gotowych elementów be... Liczba postów: 4 Grupa: Galeria ogr...
- Mała architektura ogrodowa z gotowych elementów be... Liczba postów: 1 Grupa: Galeria ogr...