Masz podpisaną umowę z ubezpieczycielem lub chciałbyś podpisać i nie wiesz kiedy przysługuje auto zastępcze? Firma ubezpieczeniowa dokładnie wyjaśnia w swoich umowach wszystkie możliwości, zajrzyj na ten portal i dowiedz się szczegółów.
offline annecckka29 majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: wika664 praktykant |
Jeśli chodzi o auta zastępcze, to mam bardzo dobre zdanie o EucoCar. Tutaj http://www.eucocar.pl są na nich namiary. Oferują ciekawe rozwiązania. Mają wiele aut, a rozliczenie jest bezgotówkowe. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: JoannaSZ praktykant |
|
| |
offline klemensnovacik praktykant
|
W tych czasach o wiele łatwiej o auto zastępcze z OC sprawcy, kiedy praktycznie od razu można wszystko załatwić od ręki. Ja sam miałem niedawno taką potrzebę podczas stłuczki na autostradzie A4. Wtedy musiałem wezwać pomoc drogową, którą znalazłem w internecie po wpisaniu hasła tania pomoc drogowa Wrocław i trafiłem na stronę: www.autolawetawroclaw.pl i ta firma zajęła się holowaniem mojego pojazdu oraz załatwieniem samochodu zastępczego. Dlatego jestem bardzo zadowolony z ich usług i taniej pomocy drogowej. |
| |
Gość: Gaweł praktykant |
Kiedy? Na pewno z OC sprawcy wypadku,chyba też z własnego AC. Ja korzystałem z pierwszej opcji, gdy po stłuczce nie swojej winy auto było naprawiane blacharsko w warsztacie sztukalkakierowania. Dostałem wóz zastępczy bez problemów. |
| |
Reklamy Google |