Automatyczna brama garażowa

« Powrót do artykułu: Automatyczna brama garażowa | « Powrót do grupy: Budowa i remont

25 lutego 2015, 19:47

Zgadzam sie: good 0 bad

Ma pan racje pisząc, że brama garażowa jest wizytówką domu. Sam dbam o to jak wygląda mój dom z zewnątrz dlatego przy wyborze bramy garażowej kierowałem się też wyglądem. Ostatecznego zakupu dokonałem u http://www.solidstal.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 października 2015, 22:39

Arek, dzięki za dobrą radę, ja również zdecydowałem się na ofertę bram garażowych od www.solidstal.pl, mają naprawdę ciekawą ofertę, która przekonała mnie nie tylko jakością, ale etakże ceną.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 października 2015, 22:39

Arek, dzięki za dobrą radę, ja również zdecydowałem się na ofertę bram garażowych od www.solidstal.pl, mają naprawdę ciekawą ofertę, która przekonała mnie nie tylko jakością, ale etakże ceną.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 lipca 2016, 20:48

w http://e-automatydobram.pl/ można znaleźć zestawy automatyki do różnego rodzaju bram, warto dobrać sobie automatykę do bramy

Zgłoś | Cytuj | Link

10 sierpnia 2018, 10:33

Jak najbardziej się z Wami zgadzam co do wyboru odpowiedniej bramy garażowej trzeba trochę czasu i też środków, jednak stawiając na sprawdzone rozwiązania można później uniknąć wielu problemów. W moim przypadku wybór padł na producenta Hormann, ponieważ pod względem wykonania, ceny i dostępnych wersji kolorystycznych jest naprawdę ciekawym rozwiązaniem na długie lata czego w przypadku modelu Renomatic Light jest aż 10 letnia gwarancja oraz nawet 5 letnia na dobraną automatykę ProLift. Powierzchnia zewnętrzna oczywiście została odpowiednio zabezpieczona przed narażeniem na negatywne działanie czynników zewnętrznych i do tego wyróżnia się odpowiednią grubością segmentów która wynosi aż 42mm. Ja nie mam jej na ten moment nic do zarzucenia i mam nadzieję, że już tak zostanie przez wiele, wiele lat :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 447

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >