Gość: Arkadiusz Mazur praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Arek Radosz praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Arek Radosz praktykant |
|
| |
Gość: treio praktykant |
w http://e-automatydobram.pl/ można znaleźć zestawy automatyki do różnego rodzaju bram, warto dobrać sobie automatykę do bramy |
| |
offline Porek456 fachowiec
|
Jak najbardziej się z Wami zgadzam co do wyboru odpowiedniej bramy garażowej trzeba trochę czasu i też środków, jednak stawiając na sprawdzone rozwiązania można później uniknąć wielu problemów. W moim przypadku wybór padł na producenta Hormann, ponieważ pod względem wykonania, ceny i dostępnych wersji kolorystycznych jest naprawdę ciekawym rozwiązaniem na długie lata czego w przypadku modelu Renomatic Light jest aż 10 letnia gwarancja oraz nawet 5 letnia na dobraną automatykę ProLift. Powierzchnia zewnętrzna oczywiście została odpowiednio zabezpieczona przed narażeniem na negatywne działanie czynników zewnętrznych i do tego wyróżnia się odpowiednią grubością segmentów która wynosi aż 42mm. Ja nie mam jej na ten moment nic do zarzucenia i mam nadzieję, że już tak zostanie przez wiele, wiele lat :) |
| |
Reklamy Google |
Automatyczna brama garażowa
«
Powrót do artykułu: Automatyczna brama garażowa | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Budowa domu to najlepsza inwestycja Liczba postów: 28 Grupa: Budowa i re... Planujesz remont lub kupno nieruchomości? Współpraca z rzeczoznawcą budowlanym pozwoli uniknąć kosztownych niespodzianek. Fachowa ocena stanu technicznego budyn...
- Jak wykończyć narożniki w suchej zabudowie, aby by... Liczba postów: 1 Grupa: Budowa i re...
- Odzież robocza najlepsza na upały Liczba postów: 149 Grupa: Budowa i re... Użytkownik Dawidek1 napisał: Co sądzicie o zakupach w sklepach internetowych i jak często korzystacie z tej opcji? W sklepach internetowych lubię kupować, acz...
- Profesjonalne wózki widłowe Liczba postów: 84 Grupa: Budowa i re... Potrzebujesz niezawodnych wciągników i podnośników? Mipromet to firma, która oferuje szeroki wybór osprzętu do wózków widłowych. Sprawdź ich ofertę na https://m...
- Wózki widłowe - sprawniej między regałami Liczba postów: 48 Grupa: Budowa i re... Jeśli szukasz osprzętu do wózków widłowych, warto sprawdzić ofertę Mipromet. Mają szeroki wybór produktów, jak łańcuchy, wciągniki czy podnośniki, które poprawi...