Gość: miki56 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: wiess praktykant |
zdecydowanie najlepiej postawić na automatyczną bramę, ja w automatykę zainwestowałem w http://e-automatydobram.pl/ bardzo wygodnie się korzysta z bramy |
| |
Reklamy Google | |
Gość: sdfsd praktykant |
Szeroką gamę bram w różnych wariantach oferuje salon Solo w Rzeszowie. Na stronie www.grupasolo.pl można sobie doczytać o parametrach bram. Ja kupowałem tutaj model uchylny, z ociepleniem. Zamawiają rzeczy prosto od producenta, bez pośredników, przez co z automatu mogą lepsze warunki kl zaproponować. |
| |
offline Bordon44 fachowiec
|
Ja tam zaufałem BramBud i było warto. Widać na pierwszy rzut oka, że brama jest zrobiona dobrze. Izolowana pianką poliuretanową, dodatkowe uszczelki wokół czy rygiel wewnętrzny. Też sprężyny skrętne i linki nie są wcale z niższej półki, bo dobrane na min. 15 tys cykli. |
| |
Gość: Ertar praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: tomasz2 praktykant |
|
| |
offline andrzej89 fachowiec
|
Sam wiem jak ciężko dobrać odpowiednią bramę garażową do rodzaju otworu, wybór napędu itd. Moim zdaniem dużo lepiej będzie jeżeli po prostu skorzystasz z pomocy odpowiednich specjalistów. My zgłosiliśmy się do firmy Anex Okna Warszawa, gdzie pracują naprawdę, kompetentni oraz chętni do pomocy fachowcy. Czułem, że trafiliśmy w dobre ręce i tak też było, przedstawili nam całą ofertę, dokładnie omówili warunki zakupu i montażu. Ostatecznie nasz wybór padł na Wiśniowski model Prime. Idealna w aranżacji i kolorze do całej aranżacji naszego domu :) |
| |
offline karolkarolpawlicki inżynier
|
Na pewno nie warto spieszyć się z zakupem oraz wybierać siłownika z najniższej półki. To od razu przekłada się na mniej komfortowe działanie. Warto poszukać w sieci, poczytać poradniki, popytać znajomych. Często niewielka różnica w kwocie którą trzeba zapłacić sprawia, że automatyka jest na lata. |
| |
Gość: rolt praktykant |
Jeżeli rozglądacie się za odpowiednią automatyką do bramy to skontaktujcie się z firmą www.krysta.com.pl Firma ta posiada w swojej ofercie wysokiej jakości automatykę do bram, którą sprzedaje w korzystnych cenach. |
| |
offline MKK-budownictwo.pl majster
|
|
|
Automatyczna brama garażowa
«
Powrót do artykułu: Automatyczna brama garażowa | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Wózki widłowe idealnym pomocnikiem w magazynie Liczba postów: 28 Grupa: Budowa i re... Słyszałam wiele dobrego o urządzeniach Ecobalers https://ecobalers.com/, ale wolę się tutaj upewnić. Czy są wśród Was eksperci, którzy mogliby podzielić się swo...
- Wybór drewnianych schodów do wnętrza - dobór odpo... Liczba postów: 1 Grupa: Budowa i re...
- Czy rekuperacja jest remedium na rosnące zużycie e... Liczba postów: 4 Grupa: Budowa i re... Rekuperacja może pomóc ograniczyć rosnące zużycie energii do chłodzenia pomieszczeń, ale nie jest pełnym remedium na ten problem. Rekuperacja, czyli wentylacja....
- 21 października w Europie obchodzony jest Dzień... Liczba postów: 1 Grupa: Budowa i re... Pompa ciepła to super sprawa ale tylko w połączeniu z fotowoltaiką. Bez niej koszty prądu są duże.
- Elewacja domu Liczba postów: 145 Grupa: Budowa i re... Blacha sama w sobie nie izoluje dźwięków najlepiej, więc jeśli zrobisz tylko cienką elewację, to faktycznie może być głośno. Najlepiej jest położyć pod nią mate...