Automatyka do bram

« Powrót do grupy: Inteligentny dom

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7

30 listopada 2021, 03:47

Zgadzam sie: good 0 bad

BFT. Markowe, włoskie siłowniki, dobrze wykonane i dopracowane, więc osoba, która to montuje i programuje ma ułatwione zadanie. Wystarczy zobaczyć, jak wykonany jest napęd, porównać sobie wygląd centrali sterującej z napędami no-name, albo nawet takimi droższymi. Do tego jest dużo udogodnień, jak systemy antyzamarzaniowe czy U-Control, czyli możliwość sterowania napędem przy pomocy aplikacji

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 stycznia 2022, 23:12

To i ja mogę wam pomóc i doradzić, że co do napędów do bram skrzydłowych, przesuwnych czy bram garażowych to zerknijcie sobie na ofertę firmy CEZAB Distribution, bo ta firma to dystrybutor renomowanej marki Motorline. Tu znajdziecie konkrety https://motorline.pl/produkty/ Napędy kupicie tam niedrogo a są mega solidne, bezawaryjne, długo będą wam służyć, także warto się na nie zdecydować o ile chcecie produktu wysokiej jakości.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 czerwca 2022, 14:49

Jesteśmy świeżo po zadbaniu o automatykę do bram garażowych. Te z oferty https://addsystem.pl/oferta/napedy-do-bram-ga razowych/ okazały się pod tym względem całkowicie niezastąpione. Cena okazala sie robic wrazenie juz na pierwszy rzut oka. I co najwazniejsze, jest to ogromnym urozmaiceniem i ulatwieniem - nie chcialoby mi sie ciagle wstawac tylko po to, aby otworzyc lub zamknac brame.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 lipca 2022, 18:31

Też jestem za tym, aby kupować dobre markowe siłowniki. BFT są dobrze wykonane, w ten sposób, aby po prostu ułatwić życie monterom. Wystarczy porównać ich napędy z innymi pod względem budowy, systemu mocowania, o spokoju programowania, budowie centrali nie wspomnę. Klienci też nawet po długim czasie na te siłowniki się nie skarżą

Zgłoś | Cytuj | Link

30 lipca 2022, 13:23

Istotnie, lepiej markowe, tym bardziej, że na przykład BFT (ale też i inne firmy) mają bardzo duży wybór tych siłowników, na różne bramy i na różne słupki, czy murowane czy stalowe, z klinkieru. Bez problemu uważam, że można dopasować dobry siłownik. Bardzo duży plus, że mają wykwalifikowanych monterów

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 listopada 2022, 12:51

Polecam firmę AMAX. Montują napędy tylko sprawdzonych firm. W ofercie mają napędy do bram przesuwnych, dwuskrzydłowych i garażowych. Na stronie https://automaty-napedy.pl mają konkurencyjne ceny, a sam montaż można wynegocjowywać, też w dobrej cenie. Działają na terenie woj. mazowieckiego, okolice Piaseczna, Góry Kalwarii.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 listopada 2022, 21:51

Warto też pamiętać , że o każdą bramę, niezależnie od tego od jakiego producenta ją kupiliśmy, należy odpowiednio dbać. Tu najdziecie fajny artykuł na temat tego jak czyścić i konserwować bramę garażową aby działa sprawnie jak najdłużej Polecam, warto poczytać https://dbamyobramy.pl/konserwacja-i-czyszcze nie-bramy-garazowej-jak-i-czym-to-zrobic-praktyczny-poradnik -n-2.html

Zgłoś | Cytuj | Link

20 lutego 2023, 18:00

Interesują mnie rozwiązania smart do domu i słyszałem że WiControl umożliwia sterowanie wszystkimi bramami Wiśniowski a także drzwiami z serii CREO z silnikiem z dowolnego miejsca na świecie. To bardzo wygodna sprawa, nie muszę się martwić o klucze, mogę zdalnie wpuścić dzieci do domu itp

Zgłoś | Cytuj | Link

24 maja 2023, 12:40

Jeżeli zajmujesz się automatyką to na pewno przyda się coś z oferty tej marki https://www.nord.com/pl/produkty/silniki/siln iki-synchroniczne/silniki-synchroniczne.jsp Mają silniki jak i elektronikę napędową wysokiej jakości. Z nimi stworzysz świetny biznes.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• brama wjazdowa Liczba postów: 12 Grupa: Inteligentn... Ja akurat wolałbym wybrać przesuwną, bo nie zajmuje tyle miejsca i według mnie również dużo bardziej estetycznie się prezentuje.
  • Co sądzicie o automatyce w domu? Liczba postów: 168 Grupa: Inteligentn... Wszystkim tym, którzy poszukują eleganckiego designu i innowacyjnej technologii w jednym, polecam rozwiązania kontroli dostępu Schuco DCS. Zapewnia ono pełny og...
  • moskitiery drzwiowe warszawa Liczba postów: 16 Grupa: Inteligentn... Z własnego doświadczenia mogę polecić montaż moskitier na okna. To świetny sposób, żeby latem cieszyć się świeżym powietrzem bez obawy o owady w domu. U mnie sp...
  • Warto założyć klimatyzację? Liczba postów: 24 Grupa: Inteligentn... Zastanawiam się również nad odpowiednimi czujnikami. Stabilna temperatura wpływa również na wydajność maszyn. Urządzenia, które pracują w odpowiednich warunkach...
  • koszt automatyki Liczba postów: 12 Grupa: Inteligentn... Automatyka budynku to temat bardzo na czasie. Coraz więcej firm oferuje tego typu rozwiązania. Ze względów bezpieczeństwa najlepiej jednak stosować przebadane s...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19437 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 182

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >