Automatyka do bram

« Powrót do grupy: Inteligentny dom

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

15 marca 2016, 23:47

Zgadzam sie: good 0 bad

Użytkownik taddi napisał: U mnie w domu i w firmie jest automatyka BFT (różne modele
ze względu na różnorodność bram garażowych i
wjazdowych). Moim zdaniem to automatyka z wyższej półki,
prosta w obsłudze i nie psująca się przy kiepskiej
pogodzie.

Moim zdaniem to po prostu porządna automatyka, która po zamontowaniu i przy prawidłowym użytkowaniu wytrzyma lata.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 marca 2016, 15:36

Użytkownik Kenny napisał: Wybór jest ogromny, coraz więcej firm się tym zajmuje no
ale kwestia też taka jakie fundusze chce się na to
przeznaczyć?

Muszę się z tym zgodzić. Pieniądze, którymi dysponujemy są kluczowe.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 kwietnia 2016, 11:51

ale to jest wygoda mieć taką automatyczną bramę w sensie na pilota

Zgłoś | Cytuj | Link

4 maja 2016, 06:59

dużo lepiej jest mieć bramę z automatyką, ja teraz bardzo to doceniam, mam zestaw Beninca z http://e-automatydobram.pl/ bardzo mi odpowiada

Zgłoś | Cytuj | Link

19 maja 2016, 22:43

Zgadzam się automatyka czasami na prawdę bywa zbawienna, a szczególnie przy złych warunkach atmosferycznych. Ja automatykę brałem w JBpartner, gdzie od razu zakupiłem pełny zestaw gotowy do montażu bramy uchylnej 2 skrzydłowej. Cena bardzo dobra i chodzi super. Spokojnie mogę polecić :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 maja 2016, 21:09

BFT ma ardzo dobre siłçowniki, zarówno do bram wjazdowych, jak i garażowych. Moim zdaniem warto zwrócić na nie uwagę, głównie ze względu na dużą liczbę cykli, niezawodne sterowanie i w przypadku bram posesyjnych czujniki antyzamarzaniowe.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 października 2016, 18:23

w tej kwestii najlepszy będzie horrmann

Zgłoś | Cytuj | Link

30 listopada 2017, 22:12

A macie jakąś dobrą do bram segmentowych?

Zgłoś | Cytuj | Link

11 grudnia 2017, 11:37

automatyczne bramy to duża wygoda

http://www.knall.uk

Zgłoś | Cytuj | Link

26 grudnia 2017, 13:41

Jak dla mnie najlepsi w zakresie napędów do bram wjazdowych są eksperci z http://www.pulvermet.pl/automatyka-do-bram . Znają się na rzczy i wiedza jak połączyć komfort i wygode uzykowania z estetyką.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wentylacja mechaniczna Liczba postów: 79 Grupa: Inteligentn... Od wielu lat prowadzę własną firmę i zdaje sobie sprawe z tego jak ważna jest współpraca z najlepszymi w danej branży. Dlatego sprawdźcie sobie stronę, na które...
  • Ryzyko przy inteligentnym domu Liczba postów: 28 Grupa: Inteligentn... Po pierwsze żadne bajery na Wifi. Jeśli chcesz mieć Smart dom który będzie ogarniał za ciebie to wybierz jakąś kompletna opcje. Loxone lub knx ewentualnie grent...
  • Budowa kominka Liczba postów: 6 Grupa: Inteligentn... Takie rzeczy jak budowa kominka to zadanie tylko i wyłącznie dla specjalisty
  • Co sądzicie o automatyce w domu? Liczba postów: 165 Grupa: Inteligentn... Mądre głowy! Potrzebuję flow/noda który będzie mi priorytetyzował 2 wejścia na 1 wyjście. Mam 2 węzły z czego jeden wysyła dane co 1s a drugi w nieregularnych o...
  • alarm Liczba postów: 54 Grupa: Inteligentn... A może lepiej wybrać kamery zewnętrzne z alarmem dźwiękowym i świetlnym? Fajną opcją mogą być wersje obrotowe typu zestaw 2 x orllo z12 https://orllo.pl/zestaw-...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19398 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 540

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >