Gość: ascasdsa praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline k.krysinski majster
|
|
Ten post był edytowany przez k.krysinski dnia: 20 lutego 2015, 13:43 | |
| |
Reklamy Google | |
Gość: poniedziałkowanarine praktykant |
To prawda, brama wjazdowa to istotny element ogrodzenia. Warto przemyśleć jej zakup, ale wydaje mi się, że automatyczna będzie się lepiej sprawdzała. Zamówiłam niedawno ogrodzenie do mojego ogrodu w firmie Zawmet i z niecierpliwością czekam na efekt końcowy. Mam nadzieję, że będę mogła podzielić się pozytywną opinią. |
| |
offline Kuszyński Michał praktykant
|
Witam, ja kupiłem bramę ogrodzeniową samonośną, miałem
miejsce na tzw: przeciwwagę, więc wybrałem rozwiązanie
bardziej komfortowe. Do bramy kupiłem też automat -
doradzono mi automat firmy Beninca - na dzień dzisiejszy
mogę powiedzieć, że jest to naprawdę solidny sprzęt,
nie mam z nim kłopotów. Wszystko załatwiłem w firmie
Bramatic ul. Grochowska 45 w Wawie. Jeśli chodzi o cenę -
przystępna a że jestem zadowolonym użytkownikiem bramy -
mogę polecić Bramatic wszystkim szukającym producentów
bram, są produkowane na każdy wymiar i nie ma tam problemu
z jakimiś nietypowymi wymiarami. |
| |
offline bart doświadczony
|
Dokładnie – automatyczna brama to duży komfort podczas złej pogody: deszczu czy śnieżycy. Mnie też polecano napęd Beninca, ale kupiłem bezpośrednio u dystrybutora, a samą bramę mam przesuwną, bo jakoś tak wydaje mi się bardziej praktyczna, więc zakupiłem siłownik BULL. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: refwfw praktykant |
|
| |
Gość: dyziek praktykant |
|
| |
Gość: gawron praktykant |
|
| |
Gość: Rafcik praktykant |
|
| |
Gość: wilder praktykant |
|
|
Automatyka do bram
«
Powrót do grupy: Ogrodzenia i nawierzchnie
Ostatnio na forum
- Jakie ogrodzenie? Liczba postów: 31212 Grupa: Ogrodzenia... [quote=R-met.pl]Zgadzam się aczkolwiek nie mam pewności czy panele ogrodzeniowe są na tyle reprezentatywne aby zawsze umieszczać je na front, może lepszą opcją....
- Jakie nowoczesne ogrodzenie wybrać. Liczba postów: 10784 Grupa: Ogrodzenia... Odkryj szeroką gamę drewnianych listew oferowanych przez https://listwywplot.pl/kategorie/drewnia ne-listwy/. Ich produkty są idealne do tworzenia pięknych i trw...
- jak wysoki płot? i z czego? Liczba postów: 4085 Grupa: Ogrodzenia... drewniany najlepszy
- Ogrodzenie ogrodka? Liczba postów: 402 Grupa: Ogrodzenia... No to może jakiś piękny mur Amsterdam bądź ogrodzenie Karo które też pozwoli Ci się fajnie odciąć od natrętnych sąsiadów którzy też lubią zaglądać na czyjeś pod...
- Projektowanie i wstępna wycena ogrodzenia Liczba postów: 135 Grupa: Ogrodzenia... Może sprawdzic jeszcze ogrodzenia od Pozbruk, znajdziesz u nich dość duży wybor modeli oraz sporo inspiracji jeżeli chodzi o ogrodzenia.