BENINCA I CAME napędy do bram

« Powrót do grupy: Inteligentny dom

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

5 lutego 2008, 21:59

Zgadzam sie: good 0 bad

ma ktos beninca ken 1200 N.silny ten naped.napiszcie ?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 lutego 2008, 14:29

mój kolega ma w garażu dwustanowiskowym z dużymi drzwiami benince kena.Silna bestia.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 lipca 2009, 12:14

A ja mam TAU z Wloch, bardzo dobre i solidne!

Zgłoś | Cytuj | Link

2 lipca 2009, 12:15

Użytkownik mazdam napisał: A ja mam TAU z Wloch, bardzo dobre i solidne!
www.tauitalia.com

Zgłoś | Cytuj | Link

27 lipca 2009, 17:21

Użytkownik rufio napisał: czy warto kupować naped do bramy ?
na jak długo starczają takie maszyny do otwierania bram.

Witam
Oczywiście ,że warto kupować napędy do bram. Nie będę wypisywał tu wszystkich zalet, ale jednym najważniejszym plusem jest użyteczność. Ja mam u siebie w domu napęd firmy Came, sprawuje się bardzo dobrze właściwie bez zarzutów :D. Pozdrowienia

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 sierpnia 2009, 15:28

Napędy się przydają to jasne: nie trzeba samemu użerać się z bramą np. na deszczu.
Polecam blog Xella, gdzie jest masę informacji tak naprawdę to o wszystkim co ma jakikolwiek związek z budowaniem sobie czegokolwiek ;) http://blog.xella.pl/budujemy/entry/krzywy_dom_od_srodka

Zgłoś | Cytuj | Link

30 marca 2010, 01:26

Niedawno zakończyłem prace nad budowa bramy przesuwnej. Skorzystałem z usług firmy Rakstal z małopolski i jestem mega zadowolony! Pełen profesjonalizm, doradztwo na najwyższym poziomie i to co dla mnie ważne - automatyka Beninca. Polecam!

Zgłoś | Cytuj | Link

8 kwietnia 2010, 11:33

Polecam sprawdzenie oferty firmy Rakstal z malopolski. Oferuja produkty BENINCA - bramy przesuwne, bramy garażowe, automatyka, itp. Ceny konkurencyjne;)

Zgłoś | Cytuj | Link

1 lipca 2010, 23:38

serwis i montaż bram łódź

montaż od 150 zł

gwarancja + faktura

dojazd gratis

782432943

Zgłoś | Cytuj | Link

16 listopada 2010, 00:00

Ja kupiłam już jakiś czas temu napęd firmy beninca i jestem mega zadowolona. Zakładała mi to ta firma, teraz widzę, że mają nawet sklep internetowy. Naprawdę polecam

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• moskitiery drzwiowe warszawa Liczba postów: 15 Grupa: Inteligentn... Warto zastanowić się nad zamontowaniem moskitier, szczególnie jeśli mieszkanie lub dom znajduje się w pobliżu terenów zielonych. Moskitiery dostępne w sklepie h...
  • Projekt domu Liczba postów: 72 Grupa: Inteligentn... Myślę, że jednym z fajniejszych elementów inteligentnego domu jest oświetlenie.
  • Wentylacja mechaniczna Liczba postów: 79 Grupa: Inteligentn... Od wielu lat prowadzę własną firmę i zdaje sobie sprawe z tego jak ważna jest współpraca z najlepszymi w danej branży. Dlatego sprawdźcie sobie stronę, na które...
  • Ryzyko przy inteligentnym domu Liczba postów: 28 Grupa: Inteligentn... Po pierwsze żadne bajery na Wifi. Jeśli chcesz mieć Smart dom który będzie ogarniał za ciebie to wybierz jakąś kompletna opcje. Loxone lub knx ewentualnie grent...
  • Budowa kominka Liczba postów: 6 Grupa: Inteligentn... Takie rzeczy jak budowa kominka to zadanie tylko i wyłącznie dla specjalisty

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19406 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 393

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >