BENINCA I CAME napędy do bram

« Powrót do grupy: Inteligentny dom

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

19 grudnia 2007, 18:24

Zgadzam sie: good 0 bad

czy warto kupować naped do bramy ?
na jak długo starczają takie maszyny do otwierania bram.
mam kupić od BENINCA czy od CAME

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 grudnia 2007, 23:05

mam napęd beninca i jestem zadowolony ,nie znam się na mechanice ale z tego co zaobserwowałem to dobry napęd

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 grudnia 2007, 17:58

bylem w salonie beninca i ogladalem ich sprzet chyba sie skusze na automatprzesuwny bull ? co o nim sadzicie ? najpierw musze zrobicbrame,mysle ze w marcu dam rade to skonczyc i sie pochwale jak to chodzi

Zgłoś | Cytuj | Link

27 grudnia 2007, 10:59

BENINCA BULL to automat przemysłowy jak cie stać na wydatek to czemu nie ten sprzęt jest bardzo dobry i zaawansowaną centralę posiada.

kup coś tańszego i odpowiedniego do domu np BENINCA RI6E prosty napęd i nie skomplikowany robi swoje i za dużo nie myśli :wink:

Zgłoś | Cytuj | Link

28 grudnia 2007, 14:18

bądź napędzik beninca ms4 ale to do małych bram max 200 kg

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 stycznia 2008, 22:11

lepiej ri6

Zgłoś | Cytuj | Link

9 stycznia 2008, 16:46

no ok a automatyke garażowa też można w benince kupić ? i jak w porównaniu z nice to wypada ?

Zgłoś | Cytuj | Link

11 stycznia 2008, 16:27

kupisz w benince wszystko do otwierania bram wjazdowych i garażowych,szlabany i akcesoria elektronicze do sterowania

Zgłoś | Cytuj | Link

16 stycznia 2008, 10:31

pewnie że warto kupowac dla wygody nie trzeba z samochodu wysiadać i jest bezpiecznie bo wieżdzasz samochodem na podwórko i do garażu.
Jestem na etapie wyboru i wiem że nie ma sensu brać do montażu tandeciaży którzy zakładają i sprzedają używane i składane zestawy bez gwarancji w gruncie rzeczy niewiadomego pochodzenia.

kupie coś firmowego beninca,nice albo came

Zgłoś | Cytuj | Link

23 stycznia 2008, 14:11

dla mnie super wygoda i zona z samochodu nie musi wysiadac by otwierac brame.chyba mam benince nie pamietam taki z ciemnoszara obudowa.wszystko dziala jest rewelka

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• brama wjazdowa Liczba postów: 12 Grupa: Inteligentn... Ja akurat wolałbym wybrać przesuwną, bo nie zajmuje tyle miejsca i według mnie również dużo bardziej estetycznie się prezentuje.
  • Co sądzicie o automatyce w domu? Liczba postów: 168 Grupa: Inteligentn... Wszystkim tym, którzy poszukują eleganckiego designu i innowacyjnej technologii w jednym, polecam rozwiązania kontroli dostępu Schuco DCS. Zapewnia ono pełny og...
  • moskitiery drzwiowe warszawa Liczba postów: 16 Grupa: Inteligentn... Z własnego doświadczenia mogę polecić montaż moskitier na okna. To świetny sposób, żeby latem cieszyć się świeżym powietrzem bez obawy o owady w domu. U mnie sp...
  • Warto założyć klimatyzację? Liczba postów: 24 Grupa: Inteligentn... Zastanawiam się również nad odpowiednimi czujnikami. Stabilna temperatura wpływa również na wydajność maszyn. Urządzenia, które pracują w odpowiednich warunkach...
  • koszt automatyki Liczba postów: 12 Grupa: Inteligentn... Automatyka budynku to temat bardzo na czasie. Coraz więcej firm oferuje tego typu rozwiązania. Ze względów bezpieczeństwa najlepiej jednak stosować przebadane s...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19436 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 209

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >