Oczywiście jak już pisaliśmy to właśnie wszystko to co jest związane z BHP jest czymś bardzo istotnym i ja jeszcze chcę powiedzieć, ze warto wiedzieć jakie znaki BHP są niezbędne w miejscu pracy. Od siebie chcę wam polecić świetny wpis https://www.malopolskaonline.pl/aktualnosci,N iezbedne_znaki_bhp_w_miejscu_pracy_emart_sponsorowanyem-3531 7.html gdzie fajnie o tym napisano.
offline jamajka fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Normanarexy praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline boultypatrik inżynier
|
Niewątpliwie zajęcie się kwestiami bezpieczeństwa jest kluczowe i wymaga odpowiedniej uwagi. Wszelkiego rodzaju budynki, miejsca pracy czy obszary publiczne muszą posiadać odpowiednie oznaczenia tablice bhp , aby zapewnić odpowiedni poziom bezpieczeństwa osób tam przebywających. |
| |
offline marcelina fachowiec
|
Poszukuje profesjonalnej firmy, która oferuje bhp w Warszawie. Zależy mi na dogodnej lokalizacji w centrum Warszawy i na szkoleniu w języku angielskim. Niedawno znalazłam w Internecie firmę Bhp dla Ciebie. Oferta na stronie http://www.bhpdlaciebie.eu/ |
Ten post był edytowany przez marcelina dnia: 17 maja 2023, 20:25 | |
| |
offline Alex_88 inżynier
|
Cześć, my akurat zainwestowaliśmy w innowacyjny pomysł czyli Automaty wydające BHP To genialny i ekonomiczny pomysł! Dzięki nim mamy porządek na hali i generujemy oszczędności w zużyciu produktów. Teraz na naszej hali panuje porządek wśród narzędzi BHP, a wszyscy czujemy się bezpieczniej i lepiej zorganizowani. Współpracowaliśmy z bardzo profesjonalną firmą, która posiada bardzo szybki dział help desk. Czy są tu osoby, które tak jak ja zdecydowały się na taki pomysł w firmie ? Chętnie poczytam opinię innych osób. |
| |
Reklamy Google | |
offline olek992 fachowiec
|
Jeśli poszukujecie firmy, która zajmuje się szkoleniami BHP, to myślę, że możecie zwrócić uwagę na to, co proponuje Inżynieria BHP . Mają dość dużą i rozbudowaną ofertę, także myślę, że prowadzą szkolenia w wielu różnych branżach, co też wpływa na ich doświadczenie. Oczywiście wybór firmy należy do pracodawców i właścicieli firm, ale warto dobrze wybrać. |
| |
Gość: Arthurlem praktykant |
|
|