Doradźcie jaka będzie lepsza balustrada balkonowa ? Taka wykonana z drewna, a czy może ze stali nierdzewnej albo połączenie stali nierdzewnej i drewna? Proszę doradźcie, bo my z żoną nie możemy się dogadać. Ona chce drewno, aja stal nierdzewną. Ale chciałabym się dowiedzieć, która z nich jest lepszym rozwiązaniem.
offline bronek457 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline mrhammer doświadczony
|
|
Ten post był edytowany przez mrhammer dnia: 25 października 2017, 16:57 | |
| |
Reklamy Google | |
Gość: omron praktykant |
Ja korzystałem z usług firmy www.gam-metal.pl. Zaprojektowali mi oryginalną balustradę, zapłaciłem niewiele, a cały projekt został bardzo szybko zrealizowany. Współpraca na poziomie. |
| |
offline Meisen.pl doświadczony
|
|
| |
Gość: Percywew praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: kleos praktykant |
U mnie piękną balustradę wykonała firma www.zmadamet.pl. Pełen profesjonalizm w obsłudze, jakość wykonania bardzo wysoka i dobra cena. Współpraca z firmą bezproblemowa, a realizacja projektu ekspresowa. Kontrahent rzetelny i ucziciwy. |
| |
Gość: guttek praktykant |
Ciekawie prezentuje się balustrada stalowo-szklana. Mam taką u siebie i cieszy się dużą aprobatą wśród odwiedzających. Wszystko zaprojektowała i wykonała firma www.iziprojekt.pl.Wykonanie z dbałością o najmniejsze detale. |
| |
offline ZSWojtczak.pl inżynier
|
Jeżeli chodzi o szklane balustrady to polecam je do
wewnątrz, gdzie bardzo dobrze się sprawdzą i będą
stanowić o fajnym elemencie dekoracji. Z drugiej strony
trzeba też pamiętać jej systematycznej pielęgnacji. Jako
balustrada na zewnątrz dobrze sprawdzi się ocynkowana
stal. |
| |
Gość: dżango praktykant |
Ani drewniana ani stalowa! Jeśli chcesz postawić na faktycznie oryginalny i kreatywny design to radzę wybrać szkło. Dzięki https://www.glass-inox.com.pl/ samemu miałem okazję się o tym przekonać. Niezwykłai nowoczesna kompozycja nadała sporo uroku dla balkonu. |
| |
offline SwiatToalet.pl doświadczony
|
|
|